Een 1,5 meter-samenleving vraagt om WORKFORCE CONNECT

Meer weten over Workforce Connect?

Wil je weten wat de mogelijkheden voor jouw bedrijf zijn?  Of hoe de implementatie van Workforce Connect in zijn werk gaat? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Of bel ons op 078 681 1200

Interne communicatie en verbondenheid bepaalt succes. Zeker nu contactloos werken met 1,5 meter afstand het ‘nieuwe normaal’ is, is goede communicatie en verbondenheid binnen je bedrijf essentieel.

Met WorkForce Connect (WFC) van Zebra blijven je werknemers altijd en overal met elkaar verbonden zodat ze als één team met één hoofddoel kunnen acteren. Met de Push-To-Talk (PTT) functie kunnen werknemers – of ze zich nu op kantoor, buiten de vestiging of verspreid over de wereld bevinden – met slechts één druk op de knop via Wi-Fi en mobiele netwerken met elkaar communiceren. WFC PPT Pro werkt op vrijwel alle Android en iOS apparaten. Je kunt dus direct profiteren van de vele voordelen dat WFC PTT Pro biedt, zonder nieuwe hardware aan te schaffen.

Contactloos afhalen

met Workforce Connect & Doddle

Nu de winkels zijn gesloten, zie je dat veel consumenten kiezen voor Click & Collect waarbij ze de artikelen online bestellen en deze vervolgens op locatie afhalen. Ontdek hoe je met Zebra Workforce Connect en Doddle het afhalen van bestellingen veilig, efficiënt en volledig contactloos maakt!

Eén team. Eén oplossing.

Alles in 1 met Workforce Connect

Op de werkvloer zie je vaak dat werknemers meerdere apparaten moeten gebruiken om de informatie te verkrijgen die zij gedurende de dag nodig hebben om hun werk te kunnen doen. Naast dat dit onhandig is, is het ook zonde van je tijd en geld! Door WFC te implementeren, heeft iedereen genoeg aan één device. Hierdoor heb je ook minder devices dat aangeschaft, onderhouden en beheerd moeten worden.

WFC PTT Pro is een eenvoudige manier om alle communicatie – data, beeld en spraak – in één multifunctioneel mobiel device te stoppen, waarmee je werknemers alles kunnen doen. Van informatie opvragen in business applicaties en collega’s bereiken tot leiding geven aan een team dat verspreid is over het gehele land (of de hele wereld). Je team is naadloos met elkaar verbonden voor optimale flexibiliteit, efficiëntie en effectiviteit.

Een User Interface geoptimaliseerd voor heldere communicatie

De User Interface van PTT Pro is ontworpen om de efficiëntie en communicatie van werknemers te optimaliseren, ongeacht hun locatie. Dankzij het intuïtief design van Google is WFC zeer gebruiksvriendelijk waardoor een training voor smartphone gebruikers eigenlijk onnodig is. Gebruikers schakelen probleemloos tussen applicaties waardoor de productiviteit wordt verbeterd.

wfc-1-ec30

Al je contacten gemakkelijk te bereiken

Met de contactenlijst is elke collega te bereiken – voeg contacten toe aan je favorieten en zie wie er online is en waar ze zich bevinden.

wfc-2-tc20

Handige groepen voor elke gebruiker

Je kunt per afdeling, functie of locatie een groep aanmaken zodat gebruikers elkaar snel kunnen vinden. Handig!

wfc-4-edge-smartphone

Oproep- en berichtenhistorie

Bekijk wie jou als laatste heeft gebeld of wat je laatste verstuurde bericht was.

wfc-3-tc52

Real-time locatie met Google Maps

Ideaal voor externe en buitendienst medewerkers! Bekijk op je mobiele device de real-time locaties van je collega’s en Google Maps navigeert je er naar toe.

wfc-5-smartphone

PTT record en playback optie

Vergeten wat er tijdens het gesprek precies besproken was? Geen paniek! Met WFC PTT Pro kun je je telefoongesprekken met collega’s rustig terugluisteren.

Veilige werkzones met 1,5 meter afstand

Door de 1,5 meter-samenleving zijn veel organisaties op zoek naar oplossingen en technologieën die kunnen bijdragen aan een veiligere werkomgeving. Met de MotionWorks Proximity functionaliteit worden werknemers die per ongeluk te dicht bij elkaar komen, gewaarschuwd en herinnert om anderhalve meter afstand te houden. Ook wordt er een rapportage gemaakt om contactopsporing te beheren, patronen te identificeren waar sociale afstand niet wordt gehandhaafd en werknemers te helpen het risico op besmetting te verminderen.

Eenvoudig te gebruiken. Eenvoudig te beheren. Voor ieder bedrijf.

Eenvoudig te gebruiken.

Eenvoudig te beheren.

Met WFC kun je via Profile Manager, een online admin tool, eenvoudig je devices configureren en beheren. Je stelt regels in voor individuen of functies en definieert de kenmerken, de juiste groepen en het gewenste gedrag in specifieke omstandigheden. Wanneer gebruikers inloggen, zorgt Profile Manager dat de regels automatisch worden ingeladen.

Ideaal voor elke organisatie.

Groot of klein.

Workforce Connect is ontzettend flexibel en schaalbaar. Begin met slechts een handvol medewerkers en breidt later uit naar honderden of duizenden medewerkers. Ondersteun één locatie, of alle locaties over de hele wereld. Begin vandaag met één WFC functionaliteit en voeg er meer toe naarmate je behoefte groeit. Het maakt niet uit hoe of wanneer je wilt opschalen, WFC maakt het je gemakkelijk.

Hoe kunnen we je helpen?

Workforce Connect gebruiken is heel eenvoudig, maar we begrijpen dat het lastig kan zijn om de eerste stap te zetten. Daarom zetten we onze expertise graag in om je te helpen bij het inventariseren van de mogelijkheden en het implementeren van WFC.

Daarnaast kunnen we, indien nodig, nieuwe mobiele devices leveren die het beste bij jouw processen en je organisatie passen. De mobiele devices worden volledig afgestemd op jouw organisatie, zodat je na het opstarten er direct mee kunt werken. Ook regelen wij alle onderhoud, support en beheer zodat je systemen te allen tijde vlekkeloos werken voor continuïteit – dag in, dag uit.

Contact Us

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search