Word een reseller

Gemak dient de klant. Hoe gemakkelijker we het klanten maken, hoe hoger de klanttevredenheid, klantloyaliteit en klantenbinding. Niet voor niets staat het ontzorgen van de klant bij Dalosy centraal. Ben je een ERP-, WMS- of ICT-dienstverlener en wilt je jouw klanten ook extra ontzorgen, maar heb je daar niet de juiste middelen voor? Dan is het wellicht interessant voor jou om een reseller van Dalosy te worden. Ontdek de vele voordelen!

Reseller – Wat houdt dat in?

Als reseller kun je onze mobiele oplossingen aan je klanten verkopen om hen een totaalpakket aan te bieden. Dit betekent dat jij – naast je eigen diensten – mobile devices, wireless netwerken en support – en beheerdiensten kunt aanbieden, zonder investering!

Jij weet zelf wat het beste is voor je klanten en wat zij nodig hebben om jouw dienst optimaal te benutten. Je blijft dus ook zelf de contactpersoon voor jouw klant. Jij bepaalt welke producten en diensten je wilt integreren in de totaaloplossing die je aan je klanten verkoopt en voor welke prijs. Achter de schermen zorgt Dalosy ervoor dat juiste producten en kennis wordt ingezet zodat alles uitstekend is geregeld. Kortom, jij doet waar jij goed in bent, en wij zorgen voor de rest.

Jouw voordelen

We zetten nog even de voordelen voor je op een rijtje:

  • Geen investering
  • Extra-service – een totaalpakket – kunnen aanbieden
  • Altijd de laatste updates en nieuwste producten
  • Deskundige service en 24/7 support

Als reseller koop je pas bij Dalosy in nadat je onze mobiele oplossingen hebt verkocht aan je klant.

Reseller worden?

Heb je interesse en wil je meer informatie ontvangen?
Neem vrijblijvend contact met ons op.Contact Us

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search