Ontdek de ideale roadmap voor het moderniseren van je warehouse

Benieuwd naar een eenvoudiger manier om te moderniseren?

Download gratis de whitepaper en ontdek alles over het strategisch model van Zebra voor een sneller en eenvoudiger modernisering!
Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door deze website.

Als we iets hebben kunnen leren van de pandemie is het wel het belang van flexibiliteit en snelheid om te reageren. De explosieve groei van de e-commerce als gevolg van de lockdown stelt de distributie- en logistieke sector flink op de proef en laat zien hoe belangrijk een uiterst efficiënt opererend magazijn is. Tijd om te moderniseren!

Je magazijn moderniseren

doe je met het Zebra Ontwikkelmodel voor Warehousing

Om de complexe uitdagingen van vandaag én morgen aan te kunnen gaan, is een modern magazijn cruciaal. Gelukkig is er een bewezen strategisch model om het moderniseren van magazijnen te begeleiden en te versnellen: het Zebra Ontwikkelmodel voor Warehousing.

Geen one-size-fits-all oplossing

Een strategisch hulpmiddel

Elk bedrijf is uniek, dus er bestaat geen ‘one-size-fits-all’ oplossing. Het Zebra Ontwikkelmodel voor Warehousing is dan ook geen standaard oplossing, maar een strategisch hulpmiddel. Dit model biedt een stappenplan dat gericht is om je te helpen je huidige uitdagingen te lokaliseren en de volgende stap te nemen richting jouw doel. Hierbij bepaal en controleer je zelf het tempo van je reis. Zo krijg je inzicht in diverse manieren om de productiviteit naar een steeds hoger niveau te tillen en real-time op de vraag van klanten te reageren. Hierdoor is het model voor alle bedrijven geschikt, waar ze ook zijn in het modernisatie-proces.

Zebra Ontwikkelmodel voor Warehousing

Hoe werkt het?

Het ontwikkelmodel bestaat uit vijf hoofdfases. Voordat je begint, is het belangrijk om eerst vast te stellen waar je je momenteel bevindt en wat je behoeften zijn. De meeste magazijnen bevinden zich in fase 1, maar misschien ben je al wat verder. Dus, vraag jezelf af: Wat zijn mijn uitdagingen en wat is mijn huidige doel?

De 5 fases van modernisatie

Waar sta jij?
1

FASE 1: Krijg grip op de bedrijfsactiviteiten en verhoog de productiviteit van je werknemer

Als je meer controle wilt krijgt over de activiteiten van je bedrijf, van ontvangst tot verzending, kunnen eenvoudige oplossingen je al helpen de productiviteit van je werknemers te verhogen en een snelle ROI behalen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van ultra-robuuste scanners, betrouwbare printers en mobiele computers op Android.

3

FASE 3: Automatiseer het vastleggen van gegevens voor meer realtime inzicht

Stap over van het vastleggen van transactiegegevens naar geautomatiseerde vastlegging van data met behulp van sensors, zoals RFID en BLE beacons. Hiermee verbeter je de kwaliteit en voorkom je vertragingen dankzij een compleet en realtime inzicht in je bedrijfsactiviteiten.

5

FASE 5: Gebruik Machine Learning (ML) en Kunstmatige Intelligentie (AI) om prestaties te verbeteren

Het analyseren van data en Kunstmatige Intelligentie kunnen je helpen manieren te vinden om je processen naar een hoger niveau te tillen. Met deze voorspellende en adaptieve oplossingen anticipeer je op de continu veranderende behoeften van de supply chain en klant, en pas je processen hier direct op aan.

2

FASE 2: Maak optimaal gebruik van mobility door werknemers met het WMS te verbinden

Wil je de productiviteit van je team als geheel naar een hoger niveau tillen? Dan is het tijd om gebruik te maken van verschillende apparaten voor specifieke taken (bijvoorbeeld ring scanners, voice apparatuur en mobiele printers) die de interne communicatie verbeteren en de zichtbaarheid van goederen en workflow vergroten.

4

FASE 4: Optimaliseer de goederenstroom door realtime zichtbaarheid breed in te zetten

Door realtime locatiebepalingssystemen (RTLS) te integreren met je WMS is het mogelijk om de geavanceerde data in realtime te registreren en analyseren om vervolgens de goederenstroom van ontvangst tot verzending te optimaliseren.

Wil je ook eenvoudig je warehouse moderniseren?

Met onze expertise en Zebra’s brede portfolio die elke fase ondersteunt met innovatieve producten, oplossingen en diensten – van mobiele devices voor het real-time vastleggen van gegevens tot automatisering, AI en ML-oplossingen. Wij helpen je bij elke stap, de juiste stap te zetten richting een modern magazijn.

Dus neem contact op of download gratis de whitepaper voor een sneller en eenvoudiger modernisering!
Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door deze website.

schermafbeelding-2021-12-13-om-16.35.17
Contact Us

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search