Meten is weten.

Kies voor VisibilityIQ Foresight

Meer weten over VisibilityIQ?

Wil je weten wat de mogelijkheden voor jouw bedrijf zijn? Of hoe de implementatie van VisibilityIQ in zijn werk gaat? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvend demo aan!

Of bel ons op 078 681 1200 en plan een afspraak in.

Mobile devices kunnen de productiviteit en efficiëntie in je magazijn, winkel of productie-omgeving verbeteren, maar dan moeten de apparaten wél werken. Als je overvallen wordt door uitvallende apparatuur, storingen of lege batterijen, dan kunnen diezelfde mobile devices je ook tegenwerken.

Met VisibilityIQ van Zebra beschik je over data-gedreven, bruikbare inzicht om het meeste uit je apparaten, werknemers en dagelijkse taken te halen. Je kiest zelf hoeveel zichtbaarheid en inzicht jij nodig hebt om je bedrijf te runnen. Zo heb je met VisilibityIQ OneCare al inzicht in reparatie- en support status, onderhoudscontracten en lifecycles. Wil je meer inzicht? Dan is VisibilityIQ Foresight de juiste keuze voor jou!

VisibilityIQ Foresight

Meer dan Mobile Device Management

VisibilityIQ Foresight is een Business Intelligence tool – aangedreven door verzamelde data en Machine Learning – die je zichtbaarheid en toegang biedt tot al je Zebra apparaten, zodat je het beheer van je mobiele apparaten naar een hoger niveau kunt tillen. Met VisibilityIQ Foresight krijg je inzicht in het gebruik van je apparaten en de productiviteit van je medewerkers, zodat je concrete stappen kunt nemen voor een hogere efficiëntie.

Van Reactief naar Proactief

Maar wat VisibilityIQ Foresight zo bijzonder maakt, is dat het een stapje verder gaat dan Mobile Device Management. Dankzij Machine Learning, kun je met VisibilityIQ Foresight ook een blik in de toekomst wagen. Op basis van historische data, kan er voorspelt worden wanneer problemen of storingen kunnen opdagen, waardoor je proactief kunt handelen en problemen kunt voorkomen.

Één compleet overzicht

Helder en eenvoudig

Om het beheer van – honderden of misschien wel duizenden – mobiele apparaten zo gemakkelijk mogelijk te maken, werkt VisibilityIQ Foresight met kleuren (rood, geel en groen) waardoor je in één oogopslag ziet welke apparaten aandacht nodig:

Rood is urgent en betekent dat iets direct aandacht nodig heeft.

Geel is een waarschuwing om preventief maatregelen te nemen.

Groen is optimaal en betekent dat het apparaat geen aandacht nodig heeft.

De grootste voordelen

van Visibility IQ Foresight

Zie in één oogopslag de locatie, conditie en het gebruik van al je apparaten

Doordat VisbilityIQ Foresight met kleurencodes werkt, zie je direct welke apparaten aandacht nodig hebben.

Zet Big Data om in concrete actiepunten

Je hoeft geen IT expert te zijn om de data te vertalen. Met VisibilityIQ Foresight begrijp je direct wat er aan de hand is en wat de volgende stap moet zijn.

Altijd en overal op de hoogte

VisibilityIQ Foresight stuurt bij urgente zaken een email-alert, dus ook als je de tool niet gebruikt, blijf je geïnformeerd.

Los problemen op, voordat ze plaatsvinden

VisibilityIQ Foresight kan op basis van trends, patronen herkennen voorspelling maken waardoor je storingen, problemen en stilstand kan voorkomen.

Profiteer van de mogelijkheden van VisibilityIQ Foresight

Verhoog de beschikbaarheid van je apparaten door in één seconde te zien waar ze zijn en te verifiëren dat ze klaar zijn voor gebruik. Zie welke apparaten wel en niet gebruikt worden, zodat je op een andere locatie kunt inzetten. Verhoog de productiviteit van je medewerkers door de batterijstatus in de gaten te houden en de batterijen op tijd op te laden zodat je medewerkers altijd met een volle batterij hun shift beginnen. Verspil geen tijd met uitval door op tijd te reageren voordat een storing een probleem wordt. Optimaliseer het gebruik van je mobiele apparaten door de wifi-verbinding en geheugen van je apparaten in de gaten te houden. Kortom, met VisibilityIQ Foresight zijn de mogelijkheden eindeloos!

Meer weten?

Wil je weten hoe je met VisibilityIQ je business naar een hoger niveau kunt tillen? Wil je weten wat de mogelijkheden voor jouw bedrijf zijn? Of hoe de implementatie van VisibilityIQ in zijn werk gaat? Wij helpen je graag verder.
Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvend demo aan!

Contact Us

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search