De tijd dringt! Ben jij al over naar Android?

Download de whitepaper en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Download de whitepaper en ontdek hoe Dalosy en Zebra je kunnen helpen met een soepele overstap naar Android.
Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door deze website.

E-commerce is booming business en groeit ieder jaar meer. De hedendaagse consument is veeleisender en ongeduldiger dan ooit. En Microsoft is definitief gestopt met het aanbieden van support en updates voor hun Windows OS voor bedrijven. Kortom, draaien jouw mobile devices nog op Windows en wil je kunnen voldoen aan de eisen van de toekomst? Dan is het zinvol om na te denken over een overstap naar een andere, modernere operating system, zoals Android Enterprise.

Migreren is eenvoudiger dan je denkt

Gebruik de MOM-methode voor een soepele overstap naar Android.

Android leent zich bij uitstek voor ontwikkelingen en is het erg innovatief, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor talloze andere applicaties. Maar zo’n serieuze overstap doe je natuurlijk niet zomaar even. Er hangt veel van af, en dat begrijpen we. Daarom hebben we hier de belangrijkste punten voor je op rij gezet, zodat je goed voorbereid aan je migratieproces kunt beginnen.

stap-1-migratie

Migratie

Transitie naar native modus

  • Telnet schermen gepresenteerd op Android
  • Eenvoudige implementatie
  • Standaard protocols in jouw branche
stap-2-optimalisatie

Optimalisatie

Workflow stroomlijnen

  • Geautomatiseerde processen
  • Keyboards en scanning
  • Minder tijd nodig om mensen in te werken
stap-3-modernisatie

Modernisatie

Bepaal je eigen tempo

  • Nieuwe HTML user interface
  • Benadruk belangrijke data
  • Bedrijfslogo, huisstijl en kleuren
  • Een mix van moderne en native schermen

Moderniseer je warehouse

Vrijwel iedereen is het erover eens dat Android Enterprise het beste operating system is om de plaats van Windows in te nemen. Omdat het een toonaangevend OS op smartphones is, zijn veel gebruikers er al aan gewend. Dat maakt de stap een stuk makkelijker. Dankzij een aantal grote hardware-fabrikanten wordt Android steeds vaker op rugged devices en handhelds voor logistieke processen ingezet.

De top 5 overwegingen

die nodig zijn voor een snelle, soepele migratie naar Android.

WAAROM NU OVERSTAPPEN NAAR ANDROID?

Door de snelle groei van de e-commerce markt, staan logistieke processen onder druk. Alles moet sneller, efficiënter en nauwkeuriger. Doordat Microsoft geen support of updates meer biedt voor de Windows devices, is dit hét moment om over te stappen naar Android. Des te eerder je overstapt, des te eerder je kunt profiteren van moderne technologieën voor een snellere en efficiëntere logistieke afhandeling
ZORG DAT JE BIJBLIJFT

HOE VEILIG IS ANDROID ENTERPRISE?

Als bedrijf wil je natuurlijk niet dat je data in de verkeerde handen terechtkomen. Met security patches zorgt Google dat dit voorkomen wordt en dat je systeem veilig en up-to-date blijft. De lifecycle van een Android OS is wel maar 36 maanden, terwijl de meeste bedrijven juist 5 tot 10 jaar met een mobile device doen. Gelukkig kun je met Zebra LifeGuard de lifecycle van Android Enterprise verlengen zodat je voor 5-10 jaar verzekerd bent van een veilig operating systeem.
WEES GERUST

WAAR VIND JE MEER INFORMATIE OVER HET  MIGREREN NAAR ANDROID?

Er zijn diverse informatiebronnen die je kunt raadplegen om je voor te bereiden op Android Enterprise en het migratieproces. Zo heeft Dalosy vorig jaar een blog gedeeld over wat je moet weten als je overstapt van Windows naar Android Enterprise devices en hoe je ervoor zorgt dat de overstap soepel gaat. Ook van Zebra is er veel informatie te vinden over bijvoorbeeld Mobility DNA en haar LifeGuard oplossing.
LEES DE BLOG

WAT ZIJN GOOGLE’S PLANNEN VOOR ANDROID ENTERPRISE?

Google investeert steeds meer in Android Enterprise. Zo heeft Google een aantal functionaliteiten toegevoegd aan Android zodat het voldoet aan de hogere (security) eisen van Enterprise omgevingen. Zebra was de eerste Enterprise partner van Google en werkt al jaren nauw samen met Google betreffende haar Android Enterprise mobile devices.
MEER WETEN?

WELKE MIGRATIE-OPTIES HEB JE ALLEMAAL?

Er zijn verschillende manieren om te migreren naar Android. Zo kun je je huidige applicatie laten herschrijven door je eigen developers. Hierbij kan de app gelijk onder de loep genomen worden om bepaalde workflows te optimaliseren. Andere opties zijn om gebruik te maken van Android emulators of een cross platform tool. Dalosy heeft ook een team van zeer ervaren developers in huis die je uitstekend kunnen helpen met het migratieproces.
ONTDEK JE OPTIES

Download de whitepaper en bekijk wat wij voor jou kunnen betekenen.

Download de whitepaper en ontdek hoe Dalosy en Zebra je kunnen helpen met een soepele overstap naar Android.
Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door deze website.

Whitepaper – Android Enterprise – Zebra
Contact Us

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search