Als expert op het gebied van transport en logistiek levert Dalosy uiteraard ook hoogwaardige TMS software. Met deze software kunt u uw transportprocedures en goederendistributie optimaliseren. Dit bespaart u aan onnodig papierwerk, waardoor uw bedrijfsvoering aanzienlijk efficiënter wordt. Wij kunnen een maatwerk TMS software voor u ontwikkelen die perfect bij uw bedrijf past. Bent u benieuwd voor welke doeleinden uw onze TMS software in kunt zetten? Hieronder vindt u enkele voorbeelden van wat onze TMS software voor uw bedrijf kan betekenen.

TMS software in de praktijk: enkele voorbeelden

DOSSIERADMINISTRATIE
Met een TMS software legt u eenvoudig transportopdrachten vast en kunt u deze beheren. Met enkele klikken heeft u overzicht van de lopende transportopdrachten. Door middel van een koppeling met applicaties kunnen er eenvoudig gegevens worden uitgewisseld tussen het systeem en de computers in de vrachtwagens.

ORDERVERWERKING
Laat chauffeurs via de TMS software de afleverstatus van een zending up-daten. Via een app op hun device kunnen zij de informatie van een order eenvoudig aanvullen.

PLANNING
Met TMS software kunt u bovendien inzicht verkrijgen in de planning van ritten. Ritopdrachten worden verwerkt in het systeem en overzichtelijk gemaakt.

TMS software van Dalosy

TMS software van Dalosy onderscheidt zich van die van haar concurrenten vanwege de achterliggende full-service expertise van ons bedrijf. Wij leveren totaalconcepten af, waardoor uw TMS software naadloos aansluit op eventuele bedrijfsapps en services die u van ons afneemt. Doordat wij eveneens ruimschoots ervaring hebben met implementaties rondom het TMS voeren wij bovendien voortdurend ontwikkelingsslagen door, waardoor uw software uitstekend werkt.

Wilt u graag meer te weten komen over de mogelijkheden van onze TMS software? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact met ons op