Storingen aan overige apparatuur op basis van carry-in en onderhoud aan barcodescanners, hand- en truckterminals, RF-accesspoints en overige apparatuur worden door ons Service Centre in Hendrik Ido Ambacht gecoördineerd. Voordat u uw apparatuur aan Dalosy opstuurt of aanbiedt, dient u eerst de storing aan te melden zodat deze bij ons bekend is.

Nadat wij uw melding hebben ontvangen, ontvangt u van ons een zogenaamd “Return Material Authorisation”-nummer. Het RMA-nummer geeft aan dat uw storing bekend is in ons systeem en is noodzakelijk om een vlotte afhandeling van uw storing te kunnen garanderen.

Vul uw gegevens hieronder zo volledig mogelijk in om uw storing direct bij ons aan te melden.

Stap 1 RMA formulier

Bezoekadres

Factuuradres

Selecteer indien van toepassing

(Prijsopgave alleen mogelijk als kosten meer dan €100,00 bedragen)

(Garantie geldig tot 3 maanden na oplevering)

Omschrijving Product(en)

Datum

22-10-2019

 

Voorwaarden

 • Alle retourzendingen aan Dalosy dienen te allen tijde voorzien te zijn van een geldig RMA-nummer dat goed zichtbaar aan de buitenzijde van de verpakking dient te zijn vermeld.
 • RMA nummers zijn geldig tot 10 dagen na aanvraag
 • Dalosy behoudt zich het recht voor RMA aanvragen te weigeren en onderzoekskosten en/of kosten voor retournering in rekening te brengen

Stap 2 Melding afronden

 • Stuur uw apparaat, na ontvangst van het RMA-nummer, in de originele verpakking of,indien deze niet beschikbaar is, in ieder geval adequaat verpakt naar:

  Dalosy Projecten B.V.
  T.a.v. Customer Service Desk
  Nieuwe Bosweg 10
  3341 LH HENDRIK-IDO-AMBACHT

  Vermeld altijd aan de buitenzijde van de verpakking, met een opvallende sticker, het RMA-nummer! Voeg tevens een duidelijke klachtomschrijving bij; gebruik hiervoor bij voorkeur doorzichtige vervoersenveloppen.

 • Vermeld altijd het betreffende RMA-nummer bij vragen aan en/of correspondentie met de Dalosy Customer Service Desk.

 • De kosten voor het verzenden van apparatuur naar Dalosy zijn voor rekening van de klant/opdrachtgever. Transportschade of zoek raken van de goederen tijdens transport naar Dalosy is voor risico van de klant/opdrachtgever.

 • De apparatuur dient uiterlijk 10 werkdagen na uitgifte van het RMA-nummer bij Dalosy ontvangen te zijn. Na deze periode vervalt het RMA-nummer.