ProGlove Wearables

Of het nu gaat om het uitvoeren van ingewikkelde assemblages of het picken van kleine onderdelen in het magazijn: tegenwoordig telt iedere seconde! Wanneer tussen het scannen door veel handelingen gedaan moeten worden, zijn wearables een uitkomst. De wearables van ProGlove vervangen de traditionele barcode scanner en bieden werknemers de mogelijkheid om sneller, veiliger en ergonomisch te werken.

Scannen met Smart Gloves

De wearables van ProGlove (MARK One S en MARK 2) zijn slimme, ergonomische handschoenen met een geïntegreerde scanner op de rug van de hand die je met een vingerbeweging activeert. Met de smart gloves van ProGlove kun je snel 1D en 2D barcodes te scannen, zonder de scanner te hoeven oppakken of neerleggen. Het vereenvoudigt logistieke en productie-processen, elimineert processtappen en vermindert het aantal picking fouten met 33 procent.

Bespaar 4 seconden per scan

Het grootste hoogbouwmagazijn voor reserveonderdelen van BMW gebruikt sinds 2015 al ProGlove wearables en het resultaat mag er zeker zijn! Sinds de introductie van de ProGlove wearables, zijn alle logistieke werknemers efficiënter gaan werken en kost een scan 4 seconden minder tijd wat resulteert in een besparing van 4000 minuten per dag!

Wil jij ook efficiënter werken en 4 seconden per scan besparen? Vraag bij Dalosy een MARK One S of MARK 2 (plug-and-play) Starterskit aan en test deze nieuwe technologie zelf!

Starterskit aanvragenContact Us

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search