Gemak dient de klant. Hoe gemakkelijker we het klanten maken, hoe hoger de klanttevredenheid, klantloyaliteit en klantenbinding. Niet voor niets staat het ontzorgen van de klant bij Dalosy centraal. Bent u een ERP-, WMS- of ICT-dienstverlener en wilt u uw klanten ook extra ontzorgen, maar heeft u daar niet de juiste middelen voor? Dan is het wellicht wel interessant om een reseller van Dalosy te worden. Ontdek de vele voordelen!

Reseller – Wat houdt dat in?

Als reseller kunt u onze mobiele oplossingen aan uw klanten verkopen om hen een totaalpakket aan te bieden. Dit betekent dat u – naast uw eigen diensten – mobile devices, wireless netwerken en support- en beheerdiensten kunt aanbieden, zonder investering!

U weet zelf wat het beste is voor uw klanten en wat zij nodig hebben om uw dienst optimaal te benutten. U blijft dus ook zelf de contactpersoon voor uw klant. U bepaalt welke producten en diensten u wilt integreren in de totaaloplossing die u aan uw klanten verkoopt en voor welke prijs. Achter de schermen zorgt Dalosy ervoor dat juiste producten en kennis wordt ingezet zodat alles uitstekend is geregeld. Kortom, u doet waar u goed in bent, en wij zorgen voor de rest.

Uw voordelen

We zetten nog even de voordelen voor u op een rijtje:

  • Geen investering
  • Extra service – een totaalpakket – kunnen aanbieden
  • Altijd de laatste updates en nieuwste producten
  • Deskundige service en 24/7 support

Als reseller koopt u pas bij Dalosy in nadat uw onze mobiele oplossingen hebt verkocht aan uw klant.

Reseller worden?

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie ontvangen?

Neem vrijblijvend contact met ons op