Over Ons

Al 45 jaar passie voor mobiele oplossingen

Sinds 1976

Dalosy is in 1976 opgericht. Dezelfde tijd waarin de barcodetechnologie en de eerste mobile devices werden geïntroduceerd. In Nederland was Dalosy het eerste bedrijf dat deze handheld terminals en de apparatuur voor het lezen van de streepjescode op de markt bracht.

Ontwikkeling van software

Al snel na de introductie van de eerste hardware voor het scannen en printen van barcodes ontstond de vraag naar softwareapplicaties. Allereerst ontwikkelde Dalosy software om bestellingen op de winkelvloer te optimaliseren en later ook voor andere doeleinden.

Over de grens, naar België

Door de stijgende vraag naar onze mobiele oplossingen in België, besloot Dalosy in 2013 een vestiging in België te openen. Sinds de oprichting is Dalosy bvba in een enorm tempo gegroeid.

Complete mobiele oplossingen

Inmiddels heeft Dalosy zich gespecialiseerd in het leveren van totaaloplossingen, bestaande uit mobiele hardware, software, draadloze infrastructuur en beheer. Het ontzorgen van onze klanten staat bij ons centraal. Daarom zijn wij bij Dalosy altijd op zoek naar de beste oplossingen die perfect aansluiten bij de wensen van onze klant. Indien die er nog niet is, leveren wij een maatwerk oplossing. Dalosy heeft zowel een ISO 9001 als een VCA certificaat.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij Dalosy staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. Zaken doen met Dalosy betekent zaken doen met een maatschappelijk betrokken organisatie die verder kijkt dan haar omzet. Dalosy streeft naar duurzaamheid in de breedste zin van het woord, namelijk duurzame relaties met álle stakeholders. Dat zijn onze eigen werknemers, onze klanten en leveranciers, maar ook de overheid, non-profit organisaties en de directe omgeving. Bij iedere bedrijfsbeslissing proberen we de juiste afweging te maken tussen mens, milieu en bedrijfsbelangen. Ons MVO beleid is opgesteld volgens de internationale richtlijn ISO 26000.

Benieuwd wat Dalosy voor jouw organisatie kan betekenen?Contact Us

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search