Operate your warehouse at the speed of e-commerce

Ontvang nu gratis de Warehousing 2024 Vision Study!

Download gratis de Warehousing 2024 Vision Study en ontdek hoe je je warehouse klaarmaakt voor de toekomst.
Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door deze website.

E-commerce is booming business en groeit ieder jaar meer. Daarnaast is de consument van vandaag veeleisender en ongeduldiger dan ooit. Ze verwachten en eisen een snelle levering van hun bestellingen, het liefst nog dezelfde dag. Verouderde Windows devices zijn niet gemaakt voor deze hedendaagse consumenten. Ze hebben simpelweg niet de verwerkingssnelheid en functionaliteit die je nodig hebt om de hoge hoeveelheid bestellingen en de snelle levertijden aan te kunnen.

Draaien jouw mobile devices nog op Windows en wil je kunnen voldoen aan de eisen van de toekomst? Dan is het zinvol om na te denken over een overstap naar een andere, modernere operating system, zoals Android Enterprise.

Is jouw warehouse ingericht voor de on-demand economie?

Kies voor moderne technologie met Android Enterprise.

Vrijwel iedereen is het erover eens dat Android Enterprise het beste operating system is om de plaats van Windows in te nemen. Omdat het een toonaangevend OS op smartphones is, zijn veel gebruikers er al aan gewend. Dat maakt de stap een stuk makkelijker. Dankzij een aantal grote hardware-fabrikanten wordt Android steeds vaker op rugged devices en handhelds voor logistieke processen ingezet. Daarnaast leent Android zich bij uitstek voor ontwikkelingen en is het erg innovatief, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor talloze andere applicaties.

De top 4 redenen

om over te stappen op Android devices en de processen in je warehouse te stroomlijnen en optimaliseren.
stap-1

TOT 40% SNELLERE ORDER FULLFILMENT

Door een snellere invoer van gegevens en de mogelijkheid om meerdere streepjescode in één scan vast te leggen, kan de afhandeling van bestellingen tot 40% versnelt worden.

stap-3

KORTERE INWERKTIJD

Werk (nieuwe) medewerkers, waaronder oproepkrachten, sneller in met de vertrouwde, intuïtieve touchscreen interface van Android.

stap-2

TOT 60% MINDER FOUTEN

Dankzij de touchscreen en scan-technologie die barcodes zowel van dichtbij als veraf vastlegt, kunnen bestellingen met grotere nauwkeurigheid worden uitgevoerd met tot 60% minder fouten.

stap-4

MAXIMALE UPTIME

Zorg voor maximale uptime van je devices met functies zoals snel opladen, hot-swap batterijen, push-to-talk en tot 7 jaar support en ondersteuning.

Ontvang gratis de Warehousing 2024 Vision Study!

Download gratis de Warehousing 2024 Vision Study en ontdek hoe je je warehouse moderniseert en klaarmaakt voor de toekomst!
Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door deze website.

schermafbeelding-2021-03-23-om-11.33.17
Contact Us

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search