Naast scanning en mobile computing oplossingen, levert Dalosy samen met Vocollect ook voice oplossingen om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Voice oplossingen kunnen voor diverse doeleinden worden toegepast. Voice picking is echter de meest gebruikte toepassing.

Voice picking is – heel simpel gezegd – spraakgestuurd orderpicken waarbij mens en computer met elkaar communiceren. Orderpickers hebben hierbij een headset op waarmee zij (door de computer) gesproken instructies ontvangen en deze vervolgens per stem bevestigen. Door middel van spraakherkenning kunnen de gegevens die de orderpickers inspreken vastgelegd worden in het systeem. Dalosy levert voice picking oplossingen, bestaande uit hardware én software voor spraakherkenning, van wereldwijd marktleider Vocollect.

Waarom kiezen voor de voice picking oplossingen Vocollect?

Dalosy wilt altijd de beste kwaliteit leveren. Op het gebied van voice oplossingen is Vocollect (onderdeel van Honeywell) de absolute marktleider. Vocollect heeft jarenlang in diverse operationele omgevingen onderzoek gedaan waardoor ze ruime kennis en begrip van logistieke processen hebben opgedaan. Deze kennis heeft Vocollect toegepast om de beste voice picking oplossing te creëren met maximaal rendement.

Uw voordelen

  • Minder fouten
  • Hogere leverbetrouwbaarheid
  • Hogere productiviteit
  • Meer efficiency
  • Lagere kosten
  • Veiliger werken
  • Korte implementatietijd
  • Korte inleertijd

Met voice picking heeft de orderpicker zijn handen en ogen vrij waardoor hij sneller, veiliger en volledig geconcentreerd zijn werk kan doen. Het grootste voordeel van Vocollect’s voice picking oplossingen is dan ook de zeer hoge nauwkeurigheid van werken (tot 99.9%) wat leidt tot minder fouten, lagere kosten en een hogere leverbetrouwbaarheid. Daarnaast is de voice technologie van Vocollect zeer snel te implementeren en erg gebruiksvriendelijk zodat de inleertijd (training van nieuwe mensen) met 75% verminderd kan worden.

Wilt u weten of de voice picking oplossingen van Vocollect ook toegepast kunnen worden in uw organisatie?

Neem contact met ons op!