Mobiele printers

Met de mobiele printer kun je een grote efficiency slag maken door op ieder gewenst moment en op ieder gewenst locatie te printen. Dalosy verkoopt, verhuurt en ondersteunt mobiele printers van alle toonaangevende fabrikanten in de industrie, waaronder Zebra, Honeywell (Intermec) en Toshiba.

Waarom een Mobiele printer

De mobiele printer is perfect voor gebruikers die regelmatig onderweg zijn en onderweg de behoefte hebben om barcode labels, bonnen, reparatiebewijzen, ontvangstbewijzen of tickets af te drukken. Via het (draadloos) netwerk, Bluetooth of kabel wordt er eenvoudig verbinding gemaakt met je handheld terminal, smartphone, tablet of computer. De mobiele printer is compact, licht van gewicht en daardoor zeer gemakkelijk mee te nemen. Sommige mobiele printers zijn zo klein dat ze zelfs in je broekzak passen!

De juiste mobiele printer kopen

Een mobiele printer kan de effici├źntie en productiviteit in je organisatie flink verhogen. Maar dan moet je wel een mobiele printer kopen die aansluit op jouw behoeften. Wij hebben een aantal factoren voor je een rijtje gezet waar je rekening mee dient te houden.

OMGEVING
Waar gaat de mobiele printer gebruikt worden? Wordt er alleen binnen geprint of ook in een buitenomgeving? Moet de printer tegen water of desinfecterende middelen kunnen?

AFMETING LABELS
Hoe breed zijn de labels die je wilt gaan printen?

AANTAL LABELS
Wat is het aantal labels dat geprint moet worden binnen een bepaalde periode?

COMMUNICATIE
Hoe is de printer aangesloten? Met WiFi, Bluetooth of kabel?

TYPE SOFTWARE
Hoe wordt de printer aangestuurd?

PRINTKWALITEIT
Hoe scherp en gedetailleerd moet er geprint worden? Hoe hoog moet de resolutie (DPI) zijn?

Dalosy werkt samen met de onderstaande partners om je de beste mobiele printers aan te bieden. Ga zelf op zoek naar de ideale mobiele printer voor je organisatie. Of neem contact met ons op en dan gaan wij op zoek. Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact opContact Us

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search