Met de mobiele printer kunt u een grote efficiency slag maken door op ieder gewenst moment en op ieder gewenst locatie te printen. Dalosy levert en ondersteunt mobiele printers van alle toonaangevende fabrikanten in de industrie, waaronder Zebra (Motorola/Psion/Symbol), Honeywell (Intermec) en Toshiba.

Waarom een Mobiele printer

De mobiele printer is perfect voor gebruikers die regelmatig onderweg zijn en onderweg de behoefte hebben om barcode labels, bonnen, reparatiebewijzen, ontvangstbewijzen of tickets af te drukken. Via het (draadloos) netwerk, Bluetooth of kabel wordt er eenvoudig verbinding gemaakt met uw handheld terminal, smartphone, tablet of computer. De mobiele printer is compact, licht van gewicht en daardoor zeer gemakkelijk mee te nemen. Sommige mobiele printers zijn zo klein dat ze zelfs in uw broekzak passen!

De juiste mobiele printer kopen

Een mobiele printer kan de efficiëntie en productiviteit in uw organisatie flink verhogen. Maar dan moet u wel een mobiele printer kopen die aansluit op uw behoeften. Wij hebben een aantal factoren voor u een rijtje gezet waar u rekening mee dient te houden.

 • OMGEVING
  Waar gaat de mobiele printer gebruikt worden? Wordt er alleen binnen geprint of ook in een buitenomgeving? Moet de printer tegen water of desinfecterende middelen kunnen?
 • AFMETING LABELS
  Hoe breed zijn de labels die u wilt gaan printen?
 • AANTAL LABELS
  Wat is het aantal labels dat geprint moet worden binnen een bepaalde periode?
 • COMMUNICATIE
  Hoe is de printer aangesloten? Met WiFi, Bluetooth of kabel?
 • TYPE SOFTWARE
  Hoe wordt de printer aangestuurd?
 • PRINTKWALITEIT
  Hoe scherp en gedetailleerd moet er geprint worden? Hoe hoog moet de resolutie (DPI) zijn?

Dalosy werkt samen met de onderstaande partners om u de beste mobiele printers aan te bieden. Via de onderstaande links kunt u zelf op zoek gaan naar de ideale mobiele printer voor uw organisatie. Of neem contact met ons op en dan gaan wij op zoek. Wij helpen u graag!

Neem contact met ons op