Voor het printen van grote volumes of grote labels biedt Dalosy u industriële printers aan van topmerken zoals Zebra (Motorola/Psion/Symbol), Datalogic en Honeywell (Intermec).

Waarom een Industriële printer?

De industriële labelprinter is ideaal voor drukke, (industriële), bedrijfskritische werkomgevingen waar de printer 24 uur per dag staat te draaien. Onze industriële printers staan bekend om hun hoge printsnelheid, betrouwbaarheid, duurzaamheid en lange levensduur. Deze printers hebben grote labelrollen en kunnen met gemak meer dan 500 labels of etiketten per dag printen! Daarnaast zijn industriële printers ook geschikt voor het printen van grote labels of etiketten tot het formaat van een A4. Deze brede labels worden vaak gebruikt in industriële omgevingen voor op vaten of IBC’s (Intermediate Bulk Containers).

De juiste Industriële labelprinter kopen

Is de industriële printer de ideale printer voor uw werkomgeving en wilt u een industriële labelprinter kopen? Let er dan wel op dat ze in verschillende soorten en maten komen. Om de juiste industriële printer voor uw organisatie te vinden, dient u rekening te houden met de volgende punten:

 • OMGEVING
  Waar komt de Industriële printer te staan? Hoeveel ruimte is er beschikbaar?
 • AANTAL LABELS
  Wat is het aantal labels dat geprint moet worden binnen een bepaalde periode?
 • AFMETING LABELS
  Hoe breed zijn de labels die u wilt gaan printen?
 • COMMUNICATIE
  Hoe is de printer aangesloten? Met WiFi, USB, Bluetooth of Ethernet?
 • TYPE SOFTWARE
  Hoe wordt de printer aangestuurd?
 • PRINTKWALITEIT
  Hoe scherp en gedetailleerd moet er geprint worden? Hoe hoog moet de resolutie (DPI) zijn?

Dalosy verkoopt en ondersteunt een veelvoud aan industriële printers van de onderstaande topmerken. Neem zelf een kijkje op de website van onze partners via de onderstaande links. Of neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de juiste industriële printer die aansluit op al uw wensen en behoeften!

Neem contact met ons op