Industriële printers

Voor het printen van grote volumes of grote labels biedt Dalosy jou industriële printers aan van topmerken zoals Zebra, Datalogic en Honeywell (Intermec).

Waarom een Industriële printer?

De industriële labelprinter is ideaal voor drukke, (industriële), bedrijfskritische werkomgevingen waar de printer 24 uur per dag staat te draaien. Onze industriële printers staan bekend om hun hoge printsnelheid, betrouwbaarheid, duurzaamheid en lange levensduur. Deze printers hebben grote labelrollen en kunnen met gemak meer dan 500 labels of etiketten per dag printen! Daarnaast zijn industriële printers ook geschikt voor het printen van grote labels of etiketten tot het formaat van een A4. Deze brede labels worden vaak gebruikt in industriële omgevingen voor op vaten of IBC’s (Intermediate Bulk Containers).

De juiste Industriële labelprinter kopen

Is de industriële printer de ideale printer voor je werkomgeving en wil je een industriële labelprinter kopen? Let er dan wel op dat ze in verschillende soorten en maten komen. Om de juiste industriële printer voor je organisatie te vinden, dien je rekening te houden met de volgende punten:

OMGEVING
Waar komt de Industriële printer te staan? Hoeveel ruimte is er beschikbaar?

AANTAL LABELS
Wat is het aantal labels dat geprint moet worden binnen een bepaalde periode?

AFMETING LABELS
Hoe breed zijn de labels die je wilt gaan printen?

COMMUNICATIE
Hoe is de printer aangesloten? Met WiFi, USB, Bluetooth of Ethernet?

TYPE SOFTWARE
Hoe wordt de printer aangestuurd?

PRINTKWALITEIT
Hoe scherp en gedetailleerd moet er geprint worden? Hoe hoog moet de resolutie (DPI) zijn?

Dalosy verkoopt, verhuurt en ondersteunt een veelvoud aan industriële printers van de onderstaande topmerken. Neem zelf een kijkje op de website van onze partners. Of neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de juiste industriële printer die aansluit op al je wensen en behoeften!

Neem vrijblijvend contact opContact Us

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search