Barcode scanners

Dalosy verkoopt en ondersteunt barcode scanners van alle A-merken in de industrie, zoals Zebra (Motorola/Psion/Symbol), Datalogic en Honeywell (Intermec). Bij Dalosy ben je gegarandeerd van optimale kwaliteit!

De eerste barcode scanner in Nederland werd in 1976 door Dalosy geïntroduceerd. Veertig jaar later zijn barcode scanners in winkels en magazijnen niet meer weg te denken. Ook andere branches hebben de voordelen van barcode scanning opgemerkt. Zo wordt de barcode scanner tegenwoordig ook gebruikt in ziekenhuizen, luchthavens, productiebedrijven, evenementenhallen, transportbedrijven en bibliotheken. In het logistieke proces is de streepjescode weliswaar onmisbaar geworden.

De juiste barcode scanner kopen

Je wilt efficiënter werken en besluit een barcode scanner te kopen. Barcode scanners zijn er in alle vormen en maten. Door alle verschillende types en mogelijkheden kan het best een uitdaging zijn om de juiste barcode scanner te vinden. Wij hebben de belangrijkste factoren voor je op een rijtje gezet waarmee je rekening dient te houden bij het kiezen van een barcode scanner.

OMGEVING
Waar gaat de barcode scanner gebruikt worden? Op kantoor, op de winkelvloer of in een industriële omgeving? Wordt de scanner alleen binnen gebruikt of ook in een buitenomgeving? Moet de scanner bestand zijn tegen extreme lage temperaturen zoals in een vriezer? Of zoek je een wearable scanner zodat de gebruiker zijn handen nog vrij heeft? Denk bijvoorbeeld aan een ringscanner of de ProGlove handschoenen.

SCANAFSTAND
Vanaf welke afstand moet de scanner de barcode kunnen lezen? Vanaf 30 cm of 3 meter?

TYPE BARCODE
Gaat het om 1D of 2D barcodes? Geprint of digitaal? Klein of groot?

TYPE INTERFACE
Wat voor aansluiting heb je nodig? USB, Bluetooth, RS323 of Keyboard Wedge?

BEDRAAD OF DRAADLOOS
Moet de barcode scanner draadloos zijn of juist met draad?

KOPEN OF HUREN
Heb je tijdelijk extra scanners nodig? Dan is huren misschien een betere optie.

Dalosy biedt een veelvoud aan barcode scanners van diverse topmerken. Oriënteer jezelf op barcode scanners via de onderstaande links naar de website van onze partners. Of neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de juiste barcode scanner die perfect aansluit op jouw (specifieke) wensen en behoeften!

Neem vrijblijvend contact opContact Us

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search