Dalosy verkoopt en ondersteunt barcode scanners van alle A-merken in de industrie, zoals Zebra (Motorola/Psion/Symbol), Datalogic en Honeywell (Intermec). Bij Dalosy bent u gegarandeerd van optimale kwaliteit!

De eerste barcode scanner in Nederland werd in 1976 door Dalosy geïntroduceerd. Veertig jaar later zijn barcode scanners in winkels en magazijnen niet meer weg te denken. Ook andere branches hebben de voordelen van barcode scanning opgemerkt. Zo wordt de barcode scanner tegenwoordig ook gebruikt in ziekenhuizen, luchthavens, productiebedrijven, evenementenhallen, transportbedrijven en bibliotheken. In het logistieke proces is de streepjescode weliswaar onmisbaar geworden.

De juiste barcode scanner kopen

U wilt efficiënter werken en besluit een barcode scanner te kopen. Barcode scanners zijn er in alle vormen en maten. Door alle verschillende types en mogelijkheden kan het best een uitdaging zijn om de juiste barcode scanner te vinden. Wij hebben de belangrijkste factoren voor u op een rijtje gezet waarmee u rekening dient te houden bij het kiezen van een barcode scanner.

 • OMGEVING
  Waar gaat de barcode scanner gebruikt worden? Op kantoor, op de winkelvloer of in een industriële omgeving? Wordt de scanner alleen binnen gebruikt of ook in een buitenomgeving? Moet de scanner bestand zijn tegen extreme lage temperaturen zoals in een vriezer? Of zoekt u een wearable scanner zodat de gebruiker zijn handen nog vrij heeft? Denk bijvoorbeeld aan een ringscanner of de ProGlove handschoenen.
 • SCANAFSTAND
  Vanaf welke afstand moet de scanner de barcode kunnen lezen? Vanaf 30 cm of 3 meter?
 • TYPE BARCODE
  Gaat het om 1D of 2D barcodes?
 • TYPE INTERFACE
  Wat voor aansluiting heeft u nodig? USB, Bluetooth, RS323 of Keyboard Wedge?
 • BEDRAAD OF DRAADLOOS
  Moet de barcode scanner draadloos zijn of juist met draad?

Dalosy biedt een veelvoud aan barcode scanners van diverse topmerken. Oriënteer uzelf op barcode scanners via de onderstaande links naar de website van onze partners. Of neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de juiste barcode scanner die perfect aansluit op uw (specifieke) wensen en behoeften!

Neem contact met ons op