Mobile Device Management

Ook voor Mobile Device Management is Dalosy je betrouwbare partner

Zoek je een deskundige partij voor het beheren van je mobile devices? Dan wil je alleen zaken doen met een bedrijf dat je branche begrijpt en dat beschikt over voldoende ervaring en deskundigheid. Niet gek dat je dan bij Dalosy uitkomt.

Dalosy heeft sinds de introductie van Enterprise Mobility een schat aan ervaring en expertise opgebouwd met Mobile Device Management (MDM). We hebben altijd voorop gelopen bij het op de markt brengen van handheld terminals. We zijn gespecialiseerd in het leveren van complete oplossingen voor hardware, software en het beheer van mobile devices. Daarbij vinden we het belangrijk om altijd in gesprek te blijven met onze klanten, zodat we snel kunnen inspelen op veranderingen en onze dienstverlening continu kunnen verbeteren.

We hebben in diverse branches veel ervaring. Door onze lange staat van dienst begrijpen we de uitdagingen waarmee bedrijven dagelijks mee te maken krijgen en spreken we hun taal. Daarom zijn we de ideale partner voor bedrijven die gebruik maken van Enterprise Mobility.

24/7 Mobile Device Management

Het beheer van je mobile devices gaat bij ons 24/7 door. Afwijkende instellingen op een device signaleren en verhelpen we proactief. Dit bespaart kosten én verlaagt de bedrijfsrisico’s. We stroomlijnen de instellingen van meerdere mobile devices voor je. Daarmee bereiken we optimale efficiëntie. Als ervaren MDM-partij helpen we je door alle devices te beheren met SOTI MobiControl.

Maandelijkse rapportages

Je wilt natuurlijk precies weten wat de resultaten en bevindingen van ons Enterprise Mobility Management en Mobile Device Management zijn. Daarom ontvang je periodiek een rapportage van ons. Dit is niet alleen een manier om te laten zien hoe zinvol ons werk is, maar ook een bron van tips en suggesties om het gebruik en de ontwikkeling van je operating systems te verbeteren.

Ben je benieuwd welk verschil onze MDM-service voor jouw bedrijf kan maken? Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak!

Neem vrijblijvend contact opContact Us

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search