Dalosy Flexibel Huren

Tijdelijk extra apparatuur nodig?

Zijn er periodes waarin extra mobiele apparatuur wel handig zou zijn, maar vind je de investering voor het aanschaffen en onderhouden van een scanner te groot? Dan is flexibel huren misschien iets voor jou! Voor bedrijven die bepaalde mobiele apparaturen slechts periodiek nodig hebben, bestaat er bij Dalosy de mogelijkheid om deze tijdelijk te huren. Heb jij bijvoorbeeld alleen voor inventarisaties aan het einde van het jaar scanners nodig? Of heb je juist extra apparatuur nodig voor uitbreiding in een drukke periode? En wil je geen kosten voor het onderhouden van een grote mobiele omgeving? Wij helpen je graag door tijdelijk mobiele apparatuur beschikbaar te stellen.

Flexibel huren

Onze huurmogelijkheden zorgen voor de flexibiliteit die je nodig hebt. Heb je de apparatuur langer nodig dan verwacht? Geen probleem, dan verlengen we de huurtermijn. Twijfel je nog en wil je de mobile devices eerst een periode uitproberen voordat je een investering doet? Ook dan is huren een optie.

De juiste apparatuur huren zonder gedoe

Dalosy biedt een breed scala aan mobiele apparatuur van o.a. Zebra Technologies, Honeywell, Datalogic, Vocollect en Toshiba. Van barcode scanners en labelprinters tot handheld terminals en voicepicking apparatuur. Door goed te luisteren naar de wensen, zorgen wij dat je de mobile device ontvangt die het beste bij jouw organisatie past. Daarnaast ontvang je de gehuurde devices met de juiste instellingen en applicaties. Zo kun je het apparatuur direct in gebruik nemen. Wij regelen de onderhoud, support en beheer voor volledige ontzorging!

Ontdek onze huurmogelijkheden

Wil je advies of meer weten over het huren van onze mobiele apparatuur? Neem vrijblijvend contact met ons op!Contact Us

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search