Als gepassioneerd retailer wilt u de allerbeste service bieden aan uw klanten met de ultieme winkelervaring. Dat betekent real-time data van uw producten in handbereik en optimalisatie van de logistiek processen in de magazijnen en/of uw supply chain. Wij hebben ruime ervaring in het leveren van oplossingen binnen het Retail segment en u kunt ons tevens inschakelen voor het beheer ervan. Volledig ontzorging, noemen wij dat.

MOBILE DEVICES VOOR RETAIL

Voor Retail zijn er verschillende mobile devices die op smartphones lijken maar tegelijkertijd wel robuust zijn en tegen een stootje kunnen – perfect voor op de winkelvloer. Deze worden ook als mobiel betaalpunt ingezet om maximale flexibiliteit te creëren. De Zebra MC40 is erg populair onder de retailers.

Daarnaast kiezen ook steeds meer retailers voor een kiosk waarmee zij hun klanten kunnen voorzien van ‘self-service’. In een onderzoek van SOTI geeft meer 60% van de consumenten aan dat zij liever een kiosk gebruiken dan dat zij een verkoper aanspreken. Naast het opvragen van informatie, kan eenvoudig interactie en beleving worden toegevoegd aan de kiosk die de winkelervaring kunnen verbeteren.

Meer Mobile Devices

 

WIRELESS VOOR RETAIL

Dalosy is gespecialiseerd in de aanleg en het beheer van draadloze netwerken, de onmisbare basis van alle (mobiele) toepassingen in Retail. Wireless op de winkelvloer betekent dat medewerkers toegang krijgen tot real-time informatie en daardoor beter in staat zijn de klanten te voorzien van actuele product- en prijsinformatie.

U kunt in uw winkel ook hotspots creëren waar bezoekers toegang hebben tot gratis WiFi voor de ultieme klantbeleving. Consumenten verwachten namelijk dat ze altijd en overal gratis toegang hebben tot het internet, met dezelfde kwaliteit en eenvoud als de verbinding die ze thuis ervaren.

Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om waardevolle marketinginformatie te ontsluiten uit uw draadloos netwerk.

Meer Wireless

 

APPS VOOR RETAIL

Dalosy ontwikkelt veel applicaties voor winkelmedewerkers die processen als replenishment, prijscontrole, schaplabels printen, inventarisatie en afrekenen optimaliseert. U kunt ook een app laten ontwikkelen voor consumenten en de winkelbelevenis van uw klanten verbeteren. Wat voor applicatie u ook nodig heeft, bij Dalosy bent u aan het juiste adres.

Meer Apps

 

SERVICES VOOR RETAIL

Nadat de keuze voor hardware en applicatie is gemaakt, start het beheer. Met de Managed Services van Dalosy, zoals Mobile Device Management, worden alle mobile devices en uw gehele draadloze infrastructuur beheerd en de continuïteit van uw winkel bewaakt.

Meer Services