De wijze waarop u uw productieproces inricht, bepaalt voor een groot deel het succes van uw organisatie. Dalosy levert mobiele oplossingen waarmee u meer (én real-time) inzicht krijgt in het productieproces en het beste uit uw onderneming haalt.

MOBILE DEVICES VOOR MANUFACTURING

In Manufacturing is het verstandig om voor robuuste mobile devices te kiezen die speciaal gemaakt zijn voor industriële toepassingen. Deze mobile devices – van industriële handheld terminals en scanners tot industriële printers – kunnen tegen een stootje en zijn bestand tegen water, stof en extreme temperaturen. Wat dacht u van truck terminals waarmee werknemers gemakkelijk informatie kunnen opzoeken en invoeren terwijl ze een heftruck aan het besturen zijn. Of wilt u spraakgestuurd werken en passen de voice terminals en headsets van Vocollect beter bij uw organisatie?

Meer Mobile Devices

 

WIRELESS VOOR MANUFACTURING

Om mobiele oplossingen efficiënt in te zetten, is wireless een must. Wireless maakt het mogelijk dat u overal toegang heeft tot real-time informatie en altijd up-to-date bent. Het geeft u de bewegingsvrijheid die u nodig hebt in een productiebedrijf. Volg uw productieproces op de voet door op ieder moment de status en locatie van materialen en machines inzichtelijk te maken!

Meer Wireless

 

APPS VOOR MANUFACTURING

Weg met pen en papier en start met mobiel werken! Koppel uw huidige ERP of WMS systeem met uw mobile devices en optimaliseer de dagelijkse processen zoals orderpicking, material handling, urenregistratie, kwaliteitscontrole, asset management en route accounting. Kies voor een standaard app of voor een maatwerk software applicatie dat perfect voldoet aan uw specifieke wensen en eisen.

Meer Apps

 

SERVICES VOOR MANUFACTURING

In een productiebedrijf kan stilstand serieuze gevolgen hebben. Continuïteitsbewaking is daardoor van essentieel belang. Met de Managed Services van Dalosy is continuïteit gegarandeerd. Door non-stop monitoring van uw mobile devices, applicaties en draadloze netwerken kunnen afwijkingen die mogelijk voor problemen kunnen zorgen direct worden opgelost. Van reparaties en het oplossen van storingen tot het updaten van uw software. Volledige ontzorging, noemen wij dat.

Meer Services

 

Referenties

Bekijk onze referenties en case studies voor Manufacturing.

Martens Kunststoffen

ASICS Europe