LOGISTIEKE OPLOSSINGEN

Dalosy staat garant voor logistieke oplossingen waarmee u de efficiëntie van uw bedrijf aanzienlijk kunt vergroten en de supply chain optimaliseren. Zo heeft u meteen inzichtelijk welke orders er binnen zijn gekomen, wat de leveringstijd een vracht is en waar pakketten zich in het magazijn bevinden. Doordat wij onze oplossingen continu blijven vernieuwen profiteert u bovendien van de laatste ontwikkelingen in de technologie-branche. Ongeacht of u nu op zoek bent naar een oplossing in de vorm van een app, service of een draadloos netwerk.

MOBILE DEVICES VOOR TRANSPORT & LOGISTIEK

Onze mobile devices zijn logistieke oplossingen waarmee u de werkzaamheden in grote magazijnen kunt stroomlijnen. Zo leveren wij truckterminals en handterminals met pistolgrip waarmee uw medewerkers eenvoudig barcodes op afstand kunnen scannen. Voor scanwerkzaamheden waarbij vrije handen vereist zijn hebben we bovendien ook wearable terminals met ringscanner. Ook voor geavanceerdere oplossingen zijn wij u graag van dienst: denk hierbij aan goederenselectie dankzij Voice Picking met een headset, of zelfs aan Vision Picking met behulp van een Smart glass!

Meer Mobile Devices

 

WIRELESS VOOR TRANSPORT & LOGISTIEK

Voor het verkrijgen van toegang tot de laatstgenoemde logistieke oplossingen is een draadloos netwerk een onmisbare basis. In de transport- en logistiek-sector is het immers van belang dat er rondom het magazijn en in containers een internetverbinding beschikbaar is. Ook in het magazijn kunnen uw medewerkers met ERP, WMS en TMS software communiceren, of real time data verwerken.

Meer Wireless

 

APPS VOOR TRANSPORT & LOGISTIEK

Wilt u uw mobile devices besturen met een app? Ook dan bent u bij Dalosy aan het juiste adres. Wij leveren zowel standaard- als maatwerk apps voor uw devices. Het koppelen van ERP-, WMS-, TMS– en TOS-systemen was nog nooit zo makkelijk! Het verwerken en ophalen van data zoals Proof of delivery, order picking, inventarisatie, taakregistratie en Proof of Collect wordt eenvoudig gestroomlijnd.

Meer Apps

 

SERVICES VOOR TRANSPORT & LOGISTIEK 

Tijd is geld. Als speler in de Transport & Logistieke sector weet u dat als geen ander. Technische mankementen en uitvallende systemen vragen dus om een onmiddellijke oplossing. Met onze logistieke oplossing ‘Managed Services’ worden uw mobile devices- en infrastructuren operationeel gehouden en hersteld. Indien nodig regelen wij vervangende apparatuur om het probleem te ondervangen.

Meer Services

 

Referenties

Bekijk onze referenties en case studies voor Transport & Logistiek.