Patiëntveiligheid staat voorop in de gezondheidszorg. Toch kan er door drukte of onderbezetting in zorginstellingen weleens een fout insluipen. Een risico dat Dalosy zoveel mogelijk voor u uitsluit. Wij leveren oplossingen die speciaal zijn afgestemd op de gezondheidszorg en de zorgverlening eenvoudiger, efficiënter en veiliger maken.

MOBILE DEVICES VOOR HEALTHCARE

Bij een goede en veilige zorg zijn mobile devices als polsband- en labelprinters en barcode scanners onmisbare hulpmiddelen. Foutloos patiënt-, medicijn- en bloedtoedieningsregistratie zorgt ervoor dat de juiste patiënt de juiste zorg krijgt die hij of zij nodig heeft.

De mobile devices zijn speciaal voor de Healthcare omgeving ontwikkeld en hebben een specifieke behuizing die zonder problemen kunnen worden meegenomen in de schoonmaakproces zodat de kans op verspreiding van bacteriën wordt verminderd.

Meer Mobile Devices

 

WIRELESS VOOR HEALTHCARE

Een veilige zorg betekent ook dat medewerkers altijd en overal toegang moeten hebben tot actuele (patiënt)informatie. Een betrouwbaar en veilige draadloze infrastructuur is in de Zorg cruciaal.

Daarnaast verwachten patiënten en bezoekers dat ze in de ziekenhuis toegang hebben tot gratis internet. In plaats van een boek, nemen steeds meer patiënten hun tablet of laptop mee als vrijetijdsbesteding. Door een hotspot te creëren kunt u uw patiënten en bezoekers extra service aanbieden.

Meer Wireless

 

APPS VOOR HEALTHCARE

Naast het leveren van mobile devices, zorgt Dalosy ook voor applicaties die het werken in de Zorg eenvoudiger, sneller en veiliger maken. Denk bijvoorbeeld aan applicaties voor asset management, voorraadbeheer, inkopen van materialen of patiëntregistratie.

Of het nu gaat om een standaard applicatie of een maatwerk applicatie volledig aangepast naar uw organisatie, Dalosy is uw partner!

Meer Apps

 

SERVICES VOOR HEALTHCARE

De Zorg gaat altijd door. Zorgprofessionals moeten altijd beschikbaar zijn en dat betekent dus ook dat de mobile devices waar ze mee werken of het wireless netwerk het altijd moet doen. De Managed Services van Dalosy geeft u deze garantie op continuïteit, door middel van:

  • Non-stop monitoring van uw mobile devices en storingen voorkomen of direct verhelpen
  • Onderhoud van uw label- en polsbandprinters
  • Monitoring van uw wireless

Door het gebruik van nieuwe technologieën in de Zorg wordt het steeds belangrijker om altijd en overal internetconnectie te hebben. Tegenwoordig worden medicijnen op de juiste temperatuur bewaard door middel van Wireless Temperature Monitoring, verwarde of dementerende patiënten getagd voor dwaalpreventie en ter plekke wordt er cliëntinformatie opgevraagd en uitgevoerde werkzaamheden geregistreerd. Dit zijn geweldige ontwikkelingen, maar u heeft er niks aan als het wireless uitvalt. Dalosy zorgt voor continuïteitsbewaking!

Meer Services

 

Referenties

Bekijk onze referenties en case studies voor Healthcare.