Politie en hulpdiensten hebben behoefte aan snelheid en duidelijkheid. Wij zijn bekend met de eisen van de landelijke en openbare veiligheid en dankzij onze mobiele oplossingen komt de juiste informatie, op het juiste moment, op de juiste locatie, bij de juiste persoon terecht. Organisaties kunnen hierdoor sneller beslissingen nemen en betere resultaten behalen. Alle relevante informatie altijd binnen handbereik.

MOBILE DEVICES VOOR GOVERNMENT & PUBLIC SAFETY

Wij ondersteunen u met het bereiken van meer efficiëntie en het bewaken van uw werkzaamheden. Dit doen wij door toepassing van de volgende producten en technologieën.

Meer Mobile Devices

 

WIRELESS VOOR GOVERNMENT & PUBLIC SAFETY

Voor toegang tot real-time data en het real-time verwerken van data is een wireless netwerk nodig. Dalosy is gespecialiseerd in het leveren en aanleggen van high security draadloze netwerken. Zo kan alleen de juiste persoon bij de juiste informatie komen.

Het creëren van hotspots in straten en binnensteden waar mensen gratis toegang hebben tot internet wordt ook steeds populairder. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden om waardevolle marketinginformatie te ontsluiten uit draadloos netwerken.

Meer Wireless

 

APPS VOOR GOVERNMENT & PUBLIC SAFETY

Dalosy levert ook applicaties waarmee bepaalde processen in uw organisatie efficiënter en effectiever verlopen. Denk aan parkeerbeheer, registratie tijdens een beveiligingsronde, energiemeter opname, maar ook het registeren en Track & Trace van beveiligde of vertrouwelijke materialen.

U kunt kiezen voor een maatwerk applicatie dat perfect voldoet aan uw specifieke wensen of u kunt kiezen voor een standaard applicatie waarbij we samenwerken met onze partners zoals TTE Europe en Taxameter Centrale. De keuze is aan u!

Meer Apps

 

SERVICES VOOR GOVERNMENT & PUBLIC SAFETY

Nadat de keuze voor hardware en applicatie is gemaakt, start het beheer. Met de Managed Services van Dalosy worden alle mobile devices en uw gehele draadloze infrastructuur beheerd en de continuïteit van uw organisatie bewaakt.

Meer Services

 

Referenties

Bekijk onze referenties en case studies voor Government & Public Safety.