Tegenwoordig volgen innovaties en technische ontwikkelingen elkaar in een razendsnel tempo op. Daarnaast hechten consumenten steeds meer waarde aan snelheid en gemak. Hoe kunt u als fabriek inspelen op deze veranderingen in de markt? Met slimmere magazijnen (Smart Warehousing) voor end-to-end zichtbaarheid en traceerbaarheid van uw processen. Dat is de fabriek van de toekomst!

Wilt u ook een slimmere magazijn? Dalosy levert innovatieve mobiele oplossingen waarmee u meer inzicht krijgt in het productieproces en voorraad. Met onze mobiele oplossingen kunt u uw productieproces op de voet volgen door met real-time data te werken en op ieder moment de status en locatie van materialen, personeel en machines inzichtelijk te maken. Het resultaat? Meer efficiëntie, hogere productiviteit, minder fouten en een hogere klanttevredenheid.

Bereid uw fabriek voor op de toekomst

Whitepaper - Warehousing 2020 - Op weg naar een Smart WarehouseFouten voorkomen door meer inzichtMartens Kunststoffen verhoogt productiviteit met VoiceSmart Track & Trace - Oplossingen voor Manufacturing