Store, secure and manage your devices

with the Intelligent Cabinets

Meer weten over de Intelligent Cabinets?

Wil je meer informatie ontvangen over de Intelligent Cabinets van Zebra? Vraag  vrijblijvend een brochure en factsheet aan met alle informatie die je nodig hebt over de Intelligent Cabinets!
Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door deze website.

Als het gaat om het verbeteren van de operationele efficiency, denken we vaak niet aan de opslag en beschikbaarheid van onze mobiele apparaten.

Terwijl dit wel degelijk invloed heeft op de productiviteit en efficiëntie. Een goede opslagplek is beveiligd en praktisch ingericht met voldoende ruimte voor al je mobiele apparaten. Is dit bij jou niet het geval? Dan valt er zeker nog wat winst te behalen!

Met de Intelligent Cabinets biedt Zebra een portfolio van zowel maatwerk als gestandaardiseerde, modulaire oplossingen voor het opbergen, tracken, beveiligen en beheren van je mobile devices. Met haar ruim 15 jaar ervaring, heeft Zebra deze slimme kasten, rekken, cradles en karren ontworpen en ontwikkeld om de workflow van begin tot eind te stroomlijnen.

Maak kennis met de Intelligent Cabinets

Ontdek de beste match voor jouw bedrijf

Standaard & Modulair

Maatwerk

Racks

Enkelzijdige of dubbelzijdige, modulaire rekken met plaats voor 30 tot 60 apparaten. Deze rekken zijn open (easy access), eenvoudig te verplaatsen en leverbaar met meerdere configuraties, montage- en ingebouwde opties

Cabinets

Dankzij de betere beveiligingsopties en de Access Management System van Zebra kun je met deze modulaire kasten de kans op beschadiging en verlies van mobiele apparaten flink verminderen én de workflow efficiënter maken. Met de keuze uit zes verschillende groottes – van Compact tot Extreme – bieden deze kasten opslagcapaciteit voor 5 tot 100 apparaten, afhankelijk van het type en de gebruikte cradles.

Cradle Locks

Sloten voor (tijdelijk alleen) de Zebra TC5X en TC7X cradles met mechanische vergrendeling, de Zebra Access Management Systeem en een laadstatus van de batterij om gebruikers verantwoordelijker met de apparaten om te laten gaan en een betere beveiliging en prestatie van de apparaten. De cradle locks kunnen zowel in de cabinets als op de muren, bureaus of karren gemonteerd worden.

Carts

Speciale karren met opslagruimte voor apparatuur, volledig op maat gemaakt. De karren zijn mobiel én beveiligd via Wi-Fi en 4G.

Altijd schone, gedesinfecteerde apparatuur

met de UV-C drawers

Afgelopen jaar hebben we door COVID-19 allemaal gemerkt hoe belangrijk het is om hygiënemaatregelen te nemen bij het gebruik van (mobiele) apparatuur door meerdere medewerkers. Met de UV-C lades van Zebra – die los of in de cabinet geplaatst kan worden – worden je apparaten snel en veilig met UV-straling gedesinfecteerd! Door de UV-C lades te koppelen aan de Access Management Systeem kun je precies zien welke mobiele apparaten al gedesinfecteerd en klaar voor gebruik zijn.

intelligent-cabinets-photography-product-group

Een Intelligent Cabinet

voor elk bedrijf.

Met de verschillende uitvoeringen (standaard of maatwerk) is er altijd een Intelligent Cabinet voor jouw bedrijf! De Intelligent Cabinets van Zebra zorgen door effectief beheer dat de levensduur en prestatie van elk apparaat gemaximaliseerd wordt waardoor elk apparaat klaar voor gebruik is aan het begin van elke dienst.

Extra veilig en efficiënt

met de Access Management System

Met behulp van het Zebra Access Management Systeem kun je gebruiker sneller, gemakkelijker en veiliger toegang geven tot de apparaten. Door individuele gebruikers te tracken en te rapporteren, kunnen apparaten sneller klaargemaakt worden (e.g. desinfecteren en batterij opladen) voor een nieuwe dienst, is er minder vertraging aan het einde van een dienst en gaat de gehele servicekwaliteit omhoog, terwijl de kosten omlaag gaan door minder beschadiging en verlies van apparaten.

Meer weten?

Wil je meer informatie ontvangen over de Intelligent Cabinets van Zebra? Neem contact met ons op en vraag om een vrijblijvend adviesgesprek!

Contact Us

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search