Services

Enterprise Mobility Management

Efficiënt en zorgeloos onderhoud van al je mobiele devices

Je productiviteit en efficiency zijn flink toegenomen. Dat heb je onder andere bereikt door bedrijfsprocessen te automatiseren en door met diverse mobiele devices te werken. Met de juiste hardware en met software die real-time data beschikbaar maakt, kan iedereen makkelijker werken. Je mobiele devices functioneren soepel op een veilig draadloos WLAN netwerk. Daardoor lopen logistieke processen gesmeerd.

Dalosy Enterprise Mobility Management voor geborgde continuïteit

De continuïteit van je organisatie is essentieel. Als je een klant niet direct van de juiste informatie kunt voorzien, haakt hij af. Of je medewerkers nu aan het afprijzen zijn, de winkel bijvullen of orderpicken in het magazijn, alles moet 100% werken. Je personeel moet worden betaald en je kunt je niet veroorloven dat er iets in de apparatuur niet werkt. Het is dan ook belangrijk dat je mobiele devices zorgvuldig worden onderhouden. Zo blijven ze optimaal bijdragen aan je bedrijfsprocessen.

In een Enterprise omgeving is een software-update niet een kwestie van ‘klik op OK’. Bij Dalosy weten we dat dit onderhoud veel tijd en energie kan kosten, en soms zelfs enige frustratie oplevert. Daarom bieden we Dalosy Enterprise Mobility Management aan. Met Enterprise Mobility Management (EMM) van Dalosy kun je erop vertrouwen dat je Enterprise Mobility omgeving in topconditie blijven en dat je mobiele devices altijd perfect ‘in sync’ zijn met al je systemen.

Enterprise oplossingen in industriële omgevingen

In industriële omgevingen wordt gewerkt met Enterprise oplossingen. Een grote groep medewerkers is afhankelijk van een mobiel device. Gaat zo’n apparaat stuk, dan moet het direct worden gerepareerd of vervangen. Het is belangrijk dat de laatste software en safety patches worden geïnstalleerd en bijgehouden. Virussen en bedreigingen moeten buiten de deur worden gehouden. De software daarvoor moet maandelijks op die units worden geïnstalleerd. En dan heb je nog de applicaties die op de devices draaien. Ook daarvan zijn de installatie en het onderhoud niet met een druk op de knop geregeld.

Dalosy ontzorgt met Enterprise Mobility Management

De automatisering van een gemiddeld bedrijf is een specialisatie die veel kennis en kunde vereist. Dalosy heeft zich gespecialiseerd in automatisering. Het is onze missie om onze klanten te ontzorgen. Wij nemen jou de zorg voor mobiele devices compleet uit handen. Is er een mobiel apparaat stuk? Wij zorgen ervoor dat het wordt omgeruild. Jij hoeft je geen zorgen te maken of je de juiste versie hebt, of de juiste applicaties en safety patches erop staan. Dat is allemaal geregeld.

Wij managen en monitoren de apparatuur in je warehouse, winkel of werkplaats. We kijken op afstand of de wifi-verbinding met het apparaat voldoende is. Hoe veel uren draait het apparaat? Wat is de batterijstatus? We proberen storingen te voorkomen. Geeft een apparaat constant aan dat de batterij bijna leeg is, dan kunnen wij die batterij preventief vervangen.

Is de wifi vrij slecht in een bepaalde ruimte of locatie, dan bekijken we dat en optimaliseren we die. Ook het gedrag van de terminal houden we in de gaten: hoeveel uur is die terminal in gebruik?

Aan de hand van de resultaten van onze monitoring geven we je adviezen om de efficiency verder te verbeteren.

Wat houdt dat in, Enterprise Mobility Management of EMM?

Met Enterprise Mobility Management (EMM) beheren wij met behulp van SOTI jouw Enterprise Mobility omgeving. Onze EMM bestaat uit diverse diensten van verschillende niveaus. Je bepaalt dus zelf in hoeverre je ontzorgd wilt worden. Ga je voor één zorg minder of voor volledige ontzorging?

Je kent misschien ons Mobile Device Management (MDM) al. Hierbij letten we vooral op de werking van de devices zelf. We leveren proactief beheer om de continuïteit van de mobiele devices te verbeteren. Is er een mobiel apparaat stuk? Dan zorgen wij ervoor dat het wordt omgeruild en dat de juiste versie en de juiste applicaties en safety patches erop staan.

Daarnaast kunnen we met SOTI de apparatuur in je warehouse, winkel of werkplaats managen en monitoren. We kijken op afstand of de wifi-verbinding met het apparaat voldoende is. Hoe veel uren draait het apparaat? Wat is de batterijstatus? We proberen storingen te voorkomen. Geeft een apparaat constant aan dat de batterij bijna leeg is, dan kunnen wij die batterij preventief vervangen.

Zijn er updates beschikbaar? Dan zorgen we in overleg dat alle updates – van je firmware, OS, beheersysteem en app(s) – op tijd én in de juiste volgorde worden doorgevoerd. Middels SOTI kunnen wij op afstand, in één batch, de updates forceren zodat alle devices binnen de organisatie gelijktijdig geüpdatet worden.

Maar Enterprise Mobility Management is meer dan dat

Met ons Enterprise Mobility Management kun je kiezen voor Mobile Device Management, plus nog veel meer.

  • Reparaties met haal- en brengservice
  • Support bij storingen
  • Het beheer van (o.a. Android) devices
  • Alle updates
  • Alle safety patches

Rapportage en informatie

Ook ontvang je veel extra informatie. Bijvoorbeeld over:

  • Wifi dekking (welke devices hebben wel/geen verbinding en waar)
  • Hoeveel devices er per locatie worden gebruikt
  • Welke devices nooit worden gebruikt
  • De reparatiestatus van de devices
  • Welke softwareversie draait op welke devices, zodat wij de OS updates, safety patches en releases eenvoudig en beheerst kunnen uitrollen

Efficiënt en kostenbesparend

Dalosy biedt Enterprise Mobility Management voor een vast bedrag per maand per mobiel device. Je hebt dan geen omkijken meer naar je apparatuur, voorraden, signalen van de batterijen of de wifi. En al het werk dat daarbij hoort. Van beveiliging en virusbescherming tot updates, met ons Enterprise Mobility Management is alles goed geregeld. Je bedrijf kan de vruchten blijven plukken van efficiënt automatiseren.

Meer weten?

Wil je meer weten van Dalosy Enterprise Mobility Management? En ben je benieuwd naar al onze EMM diensten? Neem contact met ons op! We bespreken graag de mogelijkheden om de beste oplossing voor je samen te stellen.Contact Us

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search