Case Studies

De Bijenkorf
De Bijenkorf
Intergamma - Gamma - Karwei
Intergamma (GAMMA & KARWEI)
bol.com
bol.com

De ideale werkplek creëren voor de Bijenkorf

Overal mobiel en draadloos kunnen werken. Voor winkels en magazijnen is dit al jaren de norm. Met de trend van BYOD en Het Nieuwe Werken waarbij werknemers geen vaste werkplekken hebben, zie je dat ook steeds meer kantooromgevingen overstappen naar een volledig draadloos netwerk. Zo ook op het nieuwe Servicekantoor van de Bijenkorf in Amsterdam.

Intergamma, koploper in mobility, is toekomstklaar dankzij Dalosy.

In 2006 was Intergamma één van de eerste retail-organisaties met een draadloos netwerk in al haar bouwmarkten. Na tien jaar vond Intergamma het tijd voor vernieuwing. Als hun partner in mobiele oplossingen, hielp Dalosy Intergamma weer up-to-date én toekomstklaar te zijn.

Alle lichten op groen voor e-commerce gigant bol.com

Bol.com groeit al jaren razendsnel. Tijdens het bouwen van een nieuw fulfilment center besloot het bedrijf om alle logistieke processen in eigen beheer onder te brengen. Ook de ruim 800 bol.com afhaalpunten bij de Albert Heijn werden in de transitie meegenomen. Met een totaaloplossing in mobile hardware en software hielp Dalosy de groeiambities van bol.com waarmaken.

Prenatal
Prénatal Moeder & Kind
Hubo
Hubo
ASICS
ASICS Europe

Prénatal bespaart kosten door betere zichtbaarheid en snellere voorraadtelling in de winkel. 

Prénatal Moeder & Kind B.V. kwam naar ons toe met de vraag of we hen zouden kunnen helpen hun voorraadbeheer te verbeteren. Samen met Zebra Technologies en SOTI hebben wij een mobiele totaaloplossing kunnen leveren met kostenbesparing, meer efficiëntie en betere zichtbaarheid als resultaat.

Doe-het-zelf-zaak Hubo implementeert Click & Collect voor meer efficiëntie en een betrouwbare winkelvoorraad

Hubo wilde zijn services uitbreiden en introduceerde Click & Collect. Het idee achter Click & Collect is dat klanten via de website van Hubo hun bestelling plaatsen en deze twee uur later in een winkel naar keuze ophalen. Dit bespaart de klanten tijd en ze lopen nooit meer de risico voor niets naar de winkel te gaan omdat een artikel is uitverkocht. Om Click & Collect succesvol te introduceren, vroeg Hubo zijn vertrouwde partner Dalosy om advies.

ASICS verhoogt de productiviteit in zijn Europese magazijnen met 10%

Na een vernieuwd, gecoördineerd WMS te hebben gelanceerd, wilde ASICS ook de handheld terminals vervangen die in de Europese magazijnen werden gebruikt. ASICS wilde één mobile device waarmee alle magazijntaken konden worden beheerd: een allesomvattende upgrade.

Martens Kunststoffen
Martens Kunststoffen

Martens Kunststoffen verhoogt productiviteit met 15% en verbetert de leverbetrouwbaarheid met Voice

Martens Kunststoffen is een vooraanstaand producent en leverancier van kunststof leidingssystemen voor de professionele en retail markt. Doordat hun logistieke processen niet altijd zo vloeiend en soepel verliepen, hebben zij besloten met Dalosy en HSO, hun logistieke processen te automatiseren en optimaliseren met voicepicking.

Contact Us

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search