Case Studies

aet2
AET
dieterenauto_1
D'Ieteren
hessers
H.Essers

Dalosy draagt bij tot een hoge operationele efficiëntie bij Antwerpen Euroterminal.

Voor een haventerminal als Antwerp Euroterminal (AET) is een optimale connectiviteit essentieel om de activiteiten te ondersteunen. Vijftien jaar geleden leed de organisatie onder een onstabiel wifinetwerk. Ter vervanging zorgde Dalosy voor een solide narrowband-oplossing in combinatie met de juiste scanners. Dat tilde de stabiliteit én operationele efficiëntie naar een hoger niveau. Tegelijk was dat het begin van een hechte samenwerking. Dalosy is ondertussen uitgegroeid tot hét aanspreekpunt voor robuuste en betrouwbare Enterprise Mobility oplossingen.

D’Ieteren vertrouwt op Dalosy voor vernieuwing op vlak van Auto-ID.

Dankzij D’Ieteren kunnen de dealers van de Volkswagen-groep rekenen op een snelle levering van onderdelen. Om de uitstekende service op peil te houden, was een nieuw backendsysteem nodig. Die switch vereiste moderne scanapparatuur die naadloos aansluit op de nieuwe software. “Dalosy hielp ons vakkundig bij de vervanging en uitbreiding van de hardware, met de juiste scanners en printers. Daarmee hebben we de operationele efficiëntie sterk kunnen verhogen”, vertelt Filip De Wit, Logistics IT support manager.

H.Essers vindt veelzijdige auto-id partner in Dalosy.

Voor logistiek dienstverlener H.Essers is het essentieel om specifieke eisen van klanten te kunnen beantwoorden. Dat geldt zeker ook op het vlak van scanning en printing. Huisleverancier Dalosy moet dan ook steeds snel met de meest geschikte toestellen voor de dag komen. In de loop van de jaren is de auto-ID expert uitgegroeid tot een betrouwbare partner die H.Essers toelaat vlot op uiteenlopende wensen in te spelen.

De Bijenkorf
De Bijenkorf
Intergamma - Gamma - Karwei
Intergamma (GAMMA & KARWEI)
bol.com
Bol.com

De perfecte werkomgeving creëren voor De Bijenkorf

Mobiel en draadloos kunnen werken. Dat is al jaren het streven voor veel winkels en magazijnen. Met de trend van BYOD en Het Nieuwe Werken, waarbij medewerkers geen vaste werkplek hebben, kiezen steeds meer kantooromgevingen voor een volledig draadloos netwerk. Net als het nieuwe Service Center van de Bijenkorf in Amsterdam.

Intergamma, leider in mobiliteit en toekomstbestendig dankzij Dalosy

In 2006 was Intergamma een van de eerste detailhandelaren die draadloze netwerken in al hun doe-het-zelfwinkels implementeerde. Na tien jaar vond Intergamma het tijd voor vernieuwing. Als partner in Enterprise Mobility hielp Dalosy Intergamma up-to-date en toekomstbestendig te worden.

Groen licht in het verschiet voor e-commerce gigant bol.com

Bol.com groeit al jaren snel. Met de bouw van een nieuw fulfilment center besloot het bedrijf om alle logistieke processen in het fulfilment center in eigen beheer te nemen. De transitie omvatte ook de ruim 800 bol.com afhaalpunten bij Albert Heijn supermarkten. Door het bieden van een totaaloplossing in mobiliteit en software heeft Dalosy bol.com geholpen hun groeiambities waar te maken.

Prenatal
Prénatal Moeder & Kind
Hubo
Hubo
ASICS
ASICS Europe

Prénatal bespaart kosten door betere zichtbaarheid en snellere voorraadtelling in de winkel. 

Prénatal Moeder & Kind B.V. kwam naar ons toe met de vraag of we hen zouden kunnen helpen hun voorraadbeheer te verbeteren. Samen met Zebra Technologies en SOTI hebben wij een mobiele totaaloplossing kunnen leveren met kostenbesparing, meer efficiëntie en betere zichtbaarheid als resultaat.

Doe-het-zelf-zaak Hubo implementeert Click & Collect voor meer efficiëntie en een betrouwbare winkelvoorraad

Hubo wilde zijn services uitbreiden en introduceerde Click & Collect. Het idee achter Click & Collect is dat klanten via de website van Hubo hun bestelling plaatsen en deze twee uur later in een winkel naar keuze ophalen. Dit bespaart de klanten tijd en ze lopen nooit meer de risico voor niets naar de winkel te gaan omdat een artikel is uitverkocht. Om Click & Collect succesvol te introduceren, vroeg Hubo zijn vertrouwde partner Dalosy om advies.

ASICS verhoogt de productiviteit in zijn Europese magazijnen met 10%

Na een vernieuwd, gecoördineerd WMS te hebben gelanceerd, wilde ASICS ook de handheld terminals vervangen die in de Europese magazijnen werden gebruikt. ASICS wilde één mobile device waarmee alle magazijntaken konden worden beheerd: een allesomvattende upgrade.

Martens Kunststoffen
Martens Kunststoffen

Martens Kunststoffen verhoogt productiviteit met 15% en verbetert de leverbetrouwbaarheid met Voice

Martens Kunststoffen is een vooraanstaand producent en leverancier van kunststof leidingssystemen voor de professionele en retail markt. Doordat hun logistieke processen niet altijd zo vloeiend en soepel verliepen, hebben zij besloten met Dalosy en HSO, hun logistieke processen te automatiseren en optimaliseren met voicepicking.

Contact Us

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search