Manufacturing

Track & Trace je producten en materialen. Real-time inzicht in alle stappen van het productieproces.

De wijze waarop je jouw productieproces inricht, bepaalt voor een groot deel het succes van je organisatie. Dalosy levert mobiele oplossingen waarmee je meer (én real-time) inzicht krijgt in het productieproces en het beste uit je onderneming haalt.

MOBILE DEVICES VOOR MANUFACTURING

In Manufacturing is het verstandig om voor robuuste mobile devices te kiezen die speciaal gemaakt zijn voor industriële toepassingen. Deze mobile devices – van industriële handheld terminals en scanners tot industriële printers – kunnen tegen een stootje en zijn bestand tegen water, stof en extreme temperaturen. Wat dacht je van truck terminals waarmee werknemers gemakkelijk informatie kunnen opzoeken en invoeren terwijl ze een heftruck aan het besturen zijn. Of wil je spraakgestuurd werken en passen de voice terminals en headsets van Vocollect (Honeywell) beter bij je organisatie?

Barcode scanners

Handheld terminals

Printers

RFID scanner

Voice Oplossingen

WIRELESS VOOR MANUFACTURING

Om mobiele oplossingen efficiënt in te zetten, is wireless een must. Wireless maakt het mogelijk dat je overal toegang heeft tot real-time informatie en altijd up-to-date bent. Het geeft jou de bewegingsvrijheid die je nodig hebt in een productiebedrijf. Volg je productieproces op de voet door op ieder moment de status en locatie van materialen en machines inzichtelijk te maken!

APPS VOOR MANUFACTURING

Weg met pen en papier en start met mobiel werken! Koppel je huidige ERP of WMS systeem met je mobiele devices en optimaliseer de dagelijkse processen zoals orderpicking, material handling, urenregistratie, kwaliteitscontrole, asset management en route accounting. Kies voor een standaard app of voor een maatwerk app dat perfect voldoet aan je specifieke wensen en eisen.

SERVICE VOOR MANUFACTURING

In een productiebedrijf kan stilstand serieuze gevolgen hebben. Continuïteitsbewaking is daardoor van essentieel belang. Met de Enterprise Mobility Management services van Dalosy is continuïteit gegarandeerd. Door non-stop monitoring van je mobile devices, applicaties en draadloze netwerken kunnen afwijkingen die mogelijk voor problemen kunnen zorgen direct worden opgelost. Van reparaties en het oplossen van storingen tot het updaten van je software. Volledige ontzorging, noemen wij dat.

Referenties

page 1 of 3

Contact

Heb je vragen of advies nodig over mobiele oplossingen in Manufacturing? Neem contact met ons op!

Edwald de Romph

Sales Representative

  • Nederland

+31 (0)78 68 11 200
e.de.romph@dalosy.com

Dirk Briat

Managing Director – Dalosy BV

  • België

+32 (0)3 780 53 21
dirk.briat@dalosy.com

Contact Us

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search