Transport & Logistiek

Overzichtelijk te werk gaan. De juiste goederen, op de juiste plaats, op de juiste tijd.

LOGISTIEKE OPLOSSINGEN

Dalosy staat garant voor logistieke oplossingen waarmee je de efficiëntie van je bedrijf aanzienlijk kunt vergroten en de supply chain optimaliseren. Zo heb je meteen inzichtelijk welke orders er binnen zijn gekomen, wat de leveringstijd een vracht is en waar pakketten zich in het magazijn bevinden. Doordat wij onze oplossingen continu blijven vernieuwen profiteer je bovendien van de laatste ontwikkelingen in de technologie-branche. Ongeacht of je nu op zoek bent naar een oplossing in de vorm van een app, service of een draadloos netwerk.

MOBILE DEVICES VOOR TRANSPORT & LOGISTIEK

Onze mobile devices zijn logistieke oplossingen waarmee je de werkzaamheden in grote magazijnen kunt stroomlijnen. Zo leveren wij truckterminals en handterminals met pistolgrip waarmee medewerkers eenvoudig barcodes op afstand kunnen scannen. Voor scanwerkzaamheden waarbij vrije handen vereist zijn hebben we bovendien ook wearable terminals met ringscanner. Ook voor geavanceerdere oplossingen zijn wij je graag van dienst: denk hierbij aan goederenselectie dankzij Voice Picking met een headset, of zelfs aan Vision Picking met behulp van een Smart glass!

Barcode scanners

Handheld terminals

Printers

RFID scanner

Voice Oplossingen

WIRELESS VOOR TRANSPORT & LOGISTIEK

Voor het verkrijgen van toegang tot de laatstgenoemde logistieke oplossingen is een draadloos netwerk een onmisbare basis. In de transport en logistieke sector is het immers van belang dat er rondom het magazijn en in containers een internetverbinding beschikbaar is. Ook in het magazijn kunnen medewerkers met ERP, WMS en TMS software communiceren, of real time data verwerken.

APPS VOOR LOGISTIEK & TRANSPORT

Wil je je mobile devices besturen met een app? Ook dan ben je bij Dalosy aan het juiste adres. Wij leveren zowel standaard- als maatwerk apps voor je devices. Het koppelen van ERP-, WMS-, TMS– en TOS-systemen was nog nooit zo makkelijk! Het verwerken en ophalen van data zoals Proof of delivery, order picking, inventarisatie, taakregistratie en Proof of Collect wordt eenvoudig gestroomlijnd.

SERVICES VOOR TRANSPORT & LOGISTIEK 

Tijd is geld. Als speler in de transport en logistieke sector weet je dat als geen ander. Technische mankementen en uitvallende systemen vragen dus om een onmiddellijke oplossing. Met onze Enterprise Mobility Management services worden je mobile devices en infrastructuren operationeel gehouden en hersteld. Indien nodig regelen wij vervangende apparatuur om het probleem te ondervangen.

Referenties

page 1 of 3

Contact

Heb je vragen of advies nodig over mobiele oplossingen in Transport & Logistiek? Neem contact met ons op!

Peter Witvliet

Sales Representative

  • Nederland

+31 (0)78 68 11 200
p.witvliet@dalosy.com

Dirk Briat

Managing Director – Dalosy BV

  • België

+32 (0)3 780 53 21
dirk.briat@dalosy.com

Contact Us

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search