Healthcare

Zorg van hoog niveau. Altijd en overal toegang tot informatie van patiënten, medicatie en goederen.

Patiëntveiligheid staat voorop in de gezondheidszorg. Toch kan er door drukte of onderbezetting in zorginstellingen weleens een fout insluipen. Een risico dat Dalosy zoveel mogelijk voor je uitsluit. Wij leveren oplossingen die speciaal zijn afgestemd op de gezondheidszorg en de zorgverlening eenvoudiger, efficiënter en veiliger maken.

MOBILE DEVICES VOOR HEALTHCARE

Bij een goede en veilige zorg zijn mobile devices als polsband- en labelprinters en barcode scanners onmisbare hulpmiddelen. Foutloos patiënt-, medicijn- en bloedtoedieningsregistratie zorgt ervoor dat de juiste patiënt de juiste zorg krijgt die hij of zij nodig heeft.

De mobile devices zijn speciaal voor de Healthcare omgeving ontwikkeld en hebben een specifieke behuizing die zonder problemen kunnen worden meegenomen in de schoonmaakproces zodat de kans op verspreiding van bacteriën wordt verminderd.

Barcode scanners

Handheld terminals

Printers

RFID scanner

WIRELESS VOOR HEALTHCARE

Een veilige zorg betekent ook dat medewerkers altijd en overal toegang moeten hebben tot actuele (patiënt)informatie. Een betrouwbaar en veilige draadloze infrastructuur is in de Zorg cruciaal.

Daarnaast verwachten patiënten en bezoekers dat ze in de ziekenhuis toegang hebben tot gratis internet. In plaats van een boek, nemen steeds meer patiënten hun tablet of laptop mee als vrijetijdsbesteding. Door een hotspot te creëren kun je patiënten en bezoekers extra service aanbieden.

APPS VOOR HEALTHCARE

Naast het leveren van mobile devices, zorgt Dalosy ook voor applicaties die het werken in de Zorg eenvoudiger, sneller en veiliger maken. Denk bijvoorbeeld aan applicaties voor asset management, voorraadbeheer, inkopen van materialen of patiëntenregistratie.

Of het nu gaat om een standaard applicatie of een maatwerk applicatie volledig aangepast naar je organisatie, Dalosy is jouw partner!

SERVICE VOOR HEALTHCARE

De Zorg gaat altijd door. Zorgprofessionals moeten altijd beschikbaar zijn en dat betekent dus ook dat de mobile devices waar ze mee werken of het wireless netwerk het altijd moet doen. De Enterprise Mobility Management diensten van Dalosy geeft jou deze garantie op continuïteit, door middel van:

  • Non-stop monitoring van je mobile devices en storingen voorkomen of direct verhelpen
  • Onderhoud van je label- en polsbandprinters
  • Monitoring van je wireless

Door het gebruik van nieuwe technologieën in de Zorg wordt het steeds belangrijker om altijd en overal verbinding te hebben. Tegenwoordig worden medicijnen op de juiste temperatuur bewaard door middel van Wireless Temperature Monitoring, verwarde of dementerende patiënten getagd voor dwaalpreventie en ter plekke wordt er cliëntinformatie opgevraagd en uitgevoerde werkzaamheden geregistreerd. Dit zijn geweldige ontwikkelingen, maar je hebt er niks aan als het wireless uitvalt. Dalosy zorgt voor continuïteitsbewaking!

Referenties

Bekijk onze referenties en case studies voor Healthcare.

page 1 of 3

Contact

Heb je vragen of advies nodig over mobiele oplossingen in Healthcare? Neem contact met ons op!

Dennis Snijders

Sales Representative

  • Nederland

+31 (0)78 68 11 200
d.snijders@dalosy.com

Dirk Briat

Managing Director – Dalosy BV

  •  België

+32 (0)3 780 53 21
dirk.briat@dalosy.com

Contact Us

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search