Government & Public Safety

Duidelijkheid. De juiste informatie, op het juiste moment, op de juiste locatie, bij de juiste persoon.

Politie en hulpdiensten hebben behoefte aan snelheid en duidelijkheid. Wij zijn bekend met de eisen van de landelijke en openbare veiligheid en dankzij onze mobiele oplossingen komt de juiste informatie, op het juiste moment, op de juiste locatie, bij de juiste persoon terecht. Organisaties kunnen hierdoor sneller beslissingen nemen en betere resultaten behalen. Alle relevante informatie altijd binnen handbereik.

MOBILE DEVICES VOOR GOVERNMENT & PUBLIC SAFETY

Wij ondersteunen je met het bereiken van meer efficiëntie en het bewaken van jouw werkzaamheden. Dit doen wij door toepassing van de volgende producten en technologieën.

Barcode scanners

Handheld terminals

Printers

WIRELESS VOOR GOVERNMENT & PUBLIC SAFETY

Voor toegang tot real-time data en het real-time verwerken van data is een wireless netwerk nodig. Dalosy is gespecialiseerd in het leveren en aanleggen van high security draadloze netwerken. Zo kan alleen de juiste persoon bij de juiste informatie komen.

Het creëren van hotspots in straten en binnensteden waar mensen gratis toegang hebben tot internet wordt ook steeds populairder. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden om waardevolle marketinginformatie te ontsluiten uit draadloos netwerken.

APPS VOOR GOVERNMENT & PUBLIC SAFETY

Dalosy levert ook applicaties waarmee bepaalde processen in jouw organisatie efficiënter en effectiever verlopen. Denk aan parkeerbeheer, registratie tijdens een beveiligingsronde, energiemeter opname, maar ook het registeren en Track & Trace van beveiligde of vertrouwelijke materialen.

Je kunt kiezen voor een maatwerk app dat perfect voldoet aan jouw specifieke wensen of je kunt kiezen voor een standaard applicatie waarbij we samenwerken met onze partners zoals TTE Europe en Taxameter Centrale. De keuze is aan jou!

SERVICES VOOR GOVERNMENT & PUBLIC SAFETY

Nadat de keuze voor hardware en applicatie is gemaakt, start het beheer. Met de Enterprise Mobility Management services van Dalosy worden alle mobile devices en je gehele draadloze infrastructuur beheerd en de continuïteit van je organisatie bewaakt.

Referenties

Bekijk onze referenties en case studies voor Government & Public Safety.

page 1 of 3

Contact

Heb je vragen of advies nodig over mobiele oplossingen voor Government & Public Safety? Neem contact met ons op!

Stefan van Helden

Sales Representative

  • Nederland

+31 (0)78 68 11 200
s.van.helden@dalosy.com

Dirk Briat

Managing Director – Dalosy BV

  •  België

+32 (0)3 780 53 21
dirk.briat@dalosy.com

Contact Us

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search