Een bedrijfsapp laten ontwikkelen bij Dalosy

Met een bedrijfsapp van Dalosy profiteert jouw bedrijf van uitstekende software voor intern gebruik of B2B-doeleinden. Ons ervaren softwareteam is namelijk gespecialiseerd in de ontwikkeling van bedrijfsapplicaties voor de meest uiteenlopende branches. Inmiddels maken talloze profit- en non-profitbedrijven dankbaar gebruik van één of meerdere Dalosy bedrijfsapps om bijvoorbeeld kosten te besparen, hun efficiëntie te verhogen of hun interne bedrijfsvoering te verbeteren.

Dalosy bedrijfsapps: dé applicatiesoftware voor de zakelijke markt

Dalosy weet zich van concurrerende bedrijfsapp-ontwikkelaars te onderscheiden door haar jarenlange expertise in de Mobility branche. Sinds 1976 speelt Dalosy Mobile Solutions namelijk een prominente rol in het leveren van handheld terminals. Niet lang na onze start in deze productietak vingen we eveneens aan met de ontwikkeling van software-applicaties. Sindsdien hebben wij een goede reputatie op weten te bouwen in onder meer de retail branche, de logistieke markt en de gezondheidszorg. Ook ontwikkelen wij regelmatig bedrijfsapplicaties voor de overheid. Hierbij kun je denken aan apps voor het registeren van beveiligingsrondes.

Onze bedrijfsapp en compatibiliteit

Onze bedrijfsapps zijn compatible met de besturingssystemen van alle Enterprise mobile devices. Het maakt dus niet uit of er binnen jouw bedrijfscontext met verschillende devices wordt gewerkt. Hetzelfde geldt voor mobiele telefoons op de werkvloer: onze applicaties werken ook prima op de besturingssystemen van iPhone, Windows Phone en Android! Je kunt ervoor kiezen om onze apps op je eigen server te draaien, maar dit is geen vereiste. Het is namelijk ook mogelijk om de bedrijfsapp in te zetten vanuit een cloud-applicatie. Je hebt in dit geval geen omkijken naar je server bij het inzetten van de app.

Overweeg je om een standaard bedrijfsapp van Dalosy aan te schaffen, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een app op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Neem vrijblijvend contact opContact Us

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search