U heeft een doel. Uw bedrijfsprocessen optimaliseren, efficiënter maken en kosten besparen. Of misschien wilt u juist uw klanten iets extra’s aanbieden en de customer experience verbeteren. Dalosy helpt u graag met het realiseren van uw idee met software ontwikkeling op maat!

Maatwerk Software: Ontwikkeling op Maat

Het grote voordeel van software ontwikkeling op maat is dat de software perfect aansluit op uw organisatie. Immers; het is aan de hand van uw specifieke wensen en eisen ontwikkeld om uw unieke bedrijfsprocessen te ondersteunen. Of het nu gaat om een eenvoudige applicatie voor het inventariseren van uw voorraden of om een zeer uitgebreide, bedrijfskritische applicatie die in meerdere vestigingen gebruikt wordt en volledig geïntegreerd is met uw ERP-systeem, voor maatwerk software ontwikkeling bent u bij Dalosy aan het juiste adres.

Dalosy doet al ruim 30 jaar aan software ontwikkeling op maat voor zowel kleine als grote ondernemingen. Ons team bestaat uit zeer ervaren softwareconsultants en software engineers die, samen met u, uw bedrijfsprocessen analyseren en software toepassingen ontwikkelen en implementeren die uw processen perfect ondersteunen. Software ontwikkeling op maat is namelijk meer dan alleen programmeren. U heeft een team nodig dat verstand heeft van bedrijfsprocessen en deze helder en eenvoudig uitwerkt in gebruiksvriendelijke software. En dat is precies het punt waar de team van Dalosy sterk in is! Of u nu in de Retail, Manufacturing, Healthcare, Government & Public Safety of Transport & Logistiek sector zit, met Dalosy bent u verzekerd van betrouwbare maatwerk software ontwikkeling die perfect bij uw organisatie past.

Wat voor software ontwikkeling op maat wilt u?

Bent u op zoek naar een software applicatie en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor software ontwikkeling op maat? Dalosy adviseert u graag geheel vrijblijvend over de laatste ontwikkelingen op software gebied en de meest geschikte technologieën voor uw bedrijfsprocessen.

Neem contact met ons op