Een betrouwbaar en veilig draadloos netwerk, ook wel WLAN genoemd, is essentieel voor de toepassing van mobiele oplossingen binnen uw organisatie. Dalosy is gespecialiseerd in de aanleg en het beheer van WLAN’s. Met behulp van een WiFi Site Survey zorgen wij dat u maximaal bereik heeft via beveiligde draadloze infrastructuur voor optimale productiviteit van uw medewerkers en logistieke processen.

Waar dient u op te letten bij het aanschaffen van draadloos netwerk?

 • OMGEVING
  Is het voor binnen of buiten? Of allebei?
 • GEBRUIKERS
  Zijn het alleen computergebruikers of ook mobiele gebruikers?
 • DEKKING
  Waar is dekking nodig? Alleen op bepaalde locaties of in alle gangen en hoeken van het gebouw?
 • WIFI SNELHEID
  WiFi standaard N of AC?
 • SECURITY
  Moet de draadloze netwerk beveiligd worden? Hoe zwaar beveiligd?

Wij leveren draadloze netwerken van twee A-merken, Cisco en Zebra Technologies. Daarnaast zijn wij ook een partner van Purple WiFi. Purple WiFi is een cloud gebaseerde software voor Guest WiFi Hotspots dat met uw bestaande hardware en internetverbinding werkt. Door uw gasten pas toegang te geven tot uw WiFi hotspot nadat zij gevraagd worden om in te loggen, een aantal vragen te beantwoorden of uw social media pagina te volgen, kunt u relevante data over uw klanten verzamelen. Deze informatie kan u later helpen om de juiste klanten te bereiken met passende marketing campagnes.

Wilt u meer informatie over het implementeren van de juiste draadloze infrastructuur voor uw organisatie? Of meer informatie over de mogelijkheden van Purple WiFi?

Neem contact met ons op!