RF-network engineer

“Sinds ik na een stage opdracht voor mijn HTS-opleiding bij Dalosy ben begonnen als RF-network engineer, heb ik al veel interessante projecten gedaan. Mijn belangrijkste taak is het ontwerpen en implementeren van uitgebreide draadloze netwerken en zorgen dat deze netwerken blijven draaien. Omdat de ontwikkelingen snel gaan en je met de laatste technieken werkt, moet ik vaak nieuwe dingen uitzoeken en regelmatig trainingen volgen”.

“Ik heb het goed naar mijn zin bij Dalosy. Je werkt vaak op locatie bij klanten en dat maakt het werk erg afwisselend, de ene dag sta je in een groot tuincentrum en de volgende dag tussen de vliegtuigen op Schiphol”.

– Bas, RF network engineer bij Dalosy –

DE BAAN

Als RF-network engineer bij onze afdeling Professional Services werk je een groot deel van je tijd op locatie bij onze klanten. Je adviseert de klant over het gebruik van draadloze netwerken (“Wireless LAN”) en mobiele devices en ontwerpt, implementeert en beheert deze netwerken, inclusief alle draadloze mobiele devices die in het netwerk worden gebruikt. Wanneer er problemen zijn, zorg je dat deze snel weer worden opgelost.

WERKGEBIED

Je zal voornamelijk in Benelux werkzaam zijn en incidenteel daarbuiten.

TECHNISCHE INFRASTRUCTUUR

  • Zebra Technologies en Cisco RF-switches en access points
  • Mobile devices van diverse merken en types (tablets, smartphones, ruggedized mobile devices van Android en Windows Mobile/CE)

FUNCTIE EISEN

  • Technische opleiding op HBO-niveau (Bijvoorbeeld Elektrotechniek of Informatica)
  • Kennis van actuele (draadloze) netwerktechnologieën
  • Kennis van Android en Windows Mobile / CE
  • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Rijbewijs B

Verder ben je representatief, flexibel en stressbestendig. Je hebt een grote interesse in nieuwe technieken en de vaardigheid nieuwe kennis snel eigen te maken. Je instelling is klantgericht en probleemoplossend en je beschikt over goede sociale en contactuele eigenschappen.

INTERESSE?

Herken jij jezelf hierin? Stuur ons dan snel je motivatiebrief en CV!

Direct solliciteren

Solliciteren