In samenwerking met Vocollect, de absolute marktleider op het gebied van Voice oplossingen, biedt Dalosy voice apparatuur van de hoogste kwaliteit!

Vocollect biedt voice oplossingen aan. Maar wat zijn voice oplossingen? Voice is een methode waarbij spraak dient als communicatiemiddel tussen mens en computersysteem. Door middel van spraakherkenning worden de gegevens die de gebruiker inspreekt vastgelegd. De gebruiker kan ook gesproken instructies ontvangen vanuit het systeem. Doordat de ogen en handen van de gebruiker vrij zijn, kan de gebruiker makkelijker, veiliger en geconcentreerd zijn werk uitvoeren. Voice oplossingen zorgen voor een hoger productiviteit in warehouses dan warehouses waar momenteel gewerkt wordt met pen en papier, of zelf waar warehouses waar gewerkt wordt met barcode scanners of handheld terminals. Voice optimaliseert order picking en andere processen in de warehouse. Dalosy levert enkel voice oplossingen van Vocollect aan.

Waarom Vocollect?

Vocollect (onderdeel van Honeywell) heeft zich bewezen in de voice solutions markt en is wereldwijd marktleider. Vocollect heeft jarenlang ervaring opgedaan in operationele omgevingen en verschillende industrieën en heeft hierdoor ruime kennis en begrip van logistieke processen. Deze kennis heeft Vocollect gebruikt om een oplossing te creëren die maximaal rendement oplevert voor u. Met Vocollect wordt 95% van de taken van de gebruiker overgebracht via voice en een scanning wat leidt tot:

  • Hoger productiviteit
  • Minder fouten omdat de gebruiker nauwkeuriger te werk kan gaan
  • Meer comfort voor de gebruiker
  • Een veiliger werkomgeving omdat de gebruiker hands-free en eyes-free kan werken

Ook is de technologie van de voice oplossingen van Vocollect zeer makkelijk aan te leren. Hierdoor kunt u dus ook de inwerktijd van nieuwe medewerkers aanzienlijk verlagen.

Wilt u weten of de Voice oplossingen van Vocollect ook toegepast kunnen worden in uw organisatie?

Neem contact met ons op!