De wijze waarop u uw productieproces inricht, bepaalt voor een groot deel het succes van uw organisatie. Dalosy levert innovatieve oplossingen waarmee u meer inzicht krijgt in het productieproces en het beste uit uw onderneming haalt.

MOBILE DEVICES VOOR MANUFACTURING

In Manufacturing is het verstandig om voor robuuste mobile devices te kiezen die speciaal gemaakt zijn voor industriële toepassingen. Er zijn verschillende soorten Industriële handterminals, scanners en printers. Denk ook aan truckterminals waarmee je gemakkelijk informatie kunt opzoeken en invoeren terwijl je een heftruck aan het besturen bent.

Meer Mobile Devices

 

WIRELESS VOOR MANUFACTURING

Voor het gebruik van actuele informatie is wireless een must. U kunt uw productieproces op de voet volgen door op ieder moment de status van materialen en machines inzichtelijk te maken. Wireless maakt het mogelijk dat u overal toegang heeft tot real-time informatie en altijd up-to-date bent. Het geeft u de bewegingsvrijheid die u nodig hebt in een productiebedrijf.

Meer Wireless

 

APPS VOOR MANUFACTURING

Weg met pen en papier en start met mobiel werken! Koppel uw huidige ERP of WMS systeem met uw mobile devices en optimaliseer de dagelijkse processen zoals urenregistratie, kwaliteitscontrole, asset management en route accounting. Kies voor een standaardapplicatie of voor een maatwerk applicatie dat perfect voldoet aan uw specifieke wensen en eisen.

Meer Apps

 

SERVICES VOOR MANUFACTURING

In manufacturing kan stilstand serieuze gevolgen hebben. Continuïteitsbewaking is daardoor van essentieel belang. Met de Managed Services van Dalosy is continuïteit gegarandeerd. Door non-stop monitoring van uw mobile devices en draadloze netwerken kunnen afwijkingen die mogelijk voor problemen kunnen zorgen direct worden opgelost. Van reparaties en het oplossen van storingen tot het updaten van uw software. Wij kunnen u volledig ontzorgen!

Meer Services

 

Referenties

Bekijk onze referenties en case studies voor Manufacturing.

Case Study: Martens Kunststoffen B.V.