Heeft u behoefte aan mobile device management van een aanbieder met expertise in uw branche? Als toonaangevend bedrijf in het aanbieden van mobiele oplossingen biedt Dalosy mobile device management services aan binnen de volgende branches:

  • Transport & logistiek
  • Retail
  • Manufacturing
  • Healthcare
  • Government & public safety

Met deze service worden uw mobile devices 24 uur per dag in de gaten gehouden. Dit betekent dat eventuele afwijkende instellingen op een device direct worden waargenomen en verholpen. Hiermee bespaart u niet alleen aanzienlijk in supportkosten, maar loopt uw bedrijf ook minder risico. U kunt uw instellingen tussen verschillende mobile devices laten stroomlijnen voor optimale efficiëntie.

Mobile device management & rapportages

Uiteraard wilt u graag op de hoogte blijven van de vondsten die worden gedaan tijdens het mobile device management. Wij komen u hierin graag tegemoet met een maandelijks Management Rapport, waarin u meer informatie kunt vinden over onze waarnemingen. Bovendien ontvangt u in dit rapport ook tips om de inzetbaarheid van uw toestellen te verhogen.

Waarom Dalosy voor uw mobile device management?

Dalosy is actief sinds de introductie van de allereerste mobile devices en een voorloper in het op de markt brengen van handheld terminals. Sinds onze oprichting hebben wij ons weten te specialiseren in het leveren van complete oplossingen op het gebied van hardware, software en het beheer van mobile devices. Het ontzorgen van onze klanten staat hierbij centraal, waardoor wij ons continu willen blijven innoveren. Bij het afnemen van een mobile device management service heeft u aan Dalosy dus de ideale partner!

Bent u benieuwd geworden welk verschil onze mobile device management-service voor uw bedrijf kan maken? Neem dan hieronder vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Neem contact met ons op