Komt u ook naar het Dalosy Retail Event 2017?

Op donderdag 18 mei 2017 organiseren we wederom het Dalosy Retail Event. Het Dalosy Retail Event is een event met én voor retailers en staat volledig in teken van innovatie in Retail. Met de opkomst van online shopping staan veel retailers onder druk. Nieuwe technologieën kunnen u helpen een boost te geven aan uw winkel. Op het event informeren we u over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van mobility en wireless in retail. Daarnaast is het event een uitstekend moment om met verschillende retailers ervaringen uit te wisselen op een bijzondere locatie!

Het Programma

Het Dalosy Retail Event gaat om 12.00 uur van start met ontvangst en lunch. Na de lunch hebben we een aantal inspirerende sprekers met interessante onderwerpen geregeld, zoals:

 • WHERE PHYSICAL AND DIGITAL COLLIDE
  Mark Thomson, Retail Industry Director EMEA bij Zebra Technologies

  Hoe kunt u meer data genereren uit uw fysieke winkels en deze data gebruiken voor het verbeteren van de klantervaring en het optimaliseren van uw winkelactiviteiten.
 • OPTIMALISEER DE KLANTERVARING MET SLIMME NETWERKEN
  Patrick Groot Nuelend, GM, Retail en Transport & Logistics bij Extreme Networks

  Met het toenemend gebruik van smartphones, sociale media en internet zijn retailers in staat om op nieuwe manieren met hun klanten te communiceren en de klantervaring te optimaliseren. Slimme netwerken, big data en analytics spelen hierbij een belangrijke rol. Wat zijn de nieuwste trends en welke technische mogelijkheden kunnen u helpen bij uw digitaliseringsproces?
 • #WATNOUEINDEVANWINKELS, OVER DE ZONNIGE TOEKOMST VAN WINKELS
  Hans van Tellingen, Keynote Spreker, Schrijver, Eigenaar van Strabo BV

  Is de toekomst echt zo dramatisch voor de winkels als sommige doemdenkers ons willen doen laten geloven? Zal internet leiden tot 30 tot 50% minder winkelvoorraad? Komen complete binnensteden leeg te staan? De waarheid hierover kent vele gedaanten. En is in ieder geval lang niet zo somber als menigeen denkt. De toekomst voor fysieke winkels is zelfs bijzonder zonnig, zoals Hans ook in zijn boek “#WatNouEindeVanWinkels” heeft beschreven.
 • HOE HOUDT ALBERT HEIJN HAAR WINKELS IT-HARDWARE TECHNISCH OP ORDE?
  Gert van Barneveld, Consultant Store Engineering bij Albert Heijn Real Estate & Construction

  Met ca. 1000 Albert Heijn winkels is het zaak om deze IT-hardware technisch structureel op het gewenste én noodzakelijke niveau te krijgen en te houden. Techniek evalueert sneller dan ooit tevoren en de gestelde eisen om processen te ondersteunen worden steeds hoger. Gert van Barneveld is onder meer verantwoordelijk voor installatie van IT-hardware in de winkels van Albert Heijn, Etos en Gall & Gall. Hij licht toe hoe het drie jaar geleden geïnitieerde “Winkel op Orde” proces bijdraagt aan het IT-technisch up-to-date houden van de AH winkels en wat de resultaten daarvan zijn.

Verder is er tussendoor gelegenheid om in contact te komen met enkele partners van Dalosy. Naast Zebra Technologies en Extreme Networks zullen ook iCapps en ProDVX aanwezig zijn.

Rond 16.00 uur wordt het event onder het genot van een drankje afgesloten.

Inschrijven voor het Dalosy Retail Event 2017

Praktische Informatie

DATUM
Donderdag 18 mei 2017

TIJD
12.00 – 16.00 uur

LOCATIE
Het event zal plaatsvinden in het EYE Filmmuseum in Amsterdam, recht tegenover Amsterdam Centraal Station, en is prima te bereiken met de trein en de (gratis) pont. Mocht u met de auto komen, dan kunt u uw auto parkeren in de parkeergarage naast het EYE Filmmuseum.

EYE Filmmuseum
IJpromenade 1
1031 KT Amsterdam

1024px-EYE_Filmmuseum